Ernesto Valverde: “Estic expectant pel debut”

Ernesto Valverde: “Estic expectant pel debut”

El tècnic reconeix que arriba “amb ganes” al primer partit de la pretemporada, que es disputarà aquest dissabte al Metlife Stadium contra el Juventus

A vint-i-quatre hores del seu debut com a tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde afirma que afronta aquesta estrena “amb normalitat, amb expectació i amb ganes”, conscient que encara serà molt d’hora per treure conclusions, després de poc més d’una setmana de treball. “Tinc ganes de veure el meu equip en competició, tot i que sé que encara no és oficial”, ha afegit en la roda de premsa prèvia al partit, celebrada al Red Bull Arena, on el primer equip ha celebrat el seu tercer entrenament a terres nord-americanes.

Preguntat pels seus plans pel debut, Valverde ha estat clar: “Repartirem minuts entre els jugadors. Segurament no tots els 23 jugadors de camp que són aquí puguin jugar. Farem molts canvis a la mitja part perquè tothom vagi rodant-se, i després anirem augmentant les càrregues de treball”.

Busquets: “Millor posar-nos a prova contra equips Top”

Ha comparegut, juntament amb el tècnic Sergio Busquets, el tercer capità, que enguany arrenca la seva desena temporada al primer equip. “És un privilegi ser aquí als Estats Units participant en un torneig de tant nivell. Sé que serà un partit difícil, però millor posar-nos a prova contra equips Top com el Juventus”, ha afirmat.

Tots dos han estat preguntats també pels rumors que envolten Neymar Jr sobre un possible moviment al PSG. Tant Valverde com Busquets han assegurat que confien en la continuïtat del brasiler a l’equip. “Comptem amb ell i ell amb nosaltres”, ha declarat Valverde. “Com aquí no estarà enlloc”, ha completat Busquets. D’aquí unes hores, a Nova York, la pilota tornarà a agafar tot el protagonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut