Ernesto Valverde: “L’Eibar és un equip valent”

Ernesto Valverde: “L’Eibar és un equip valent”

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa: “Serà un partit complicat davant un rival valent que ens pressionarà a dalt, diferent de la resta de partits que hem jugat”

El FC Barcelona rep la SD Eibar aquest dimarts al Camp Nou (22.00 hores) en el partit corresponent a la 5a jornada del campionat de Lliga. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat sobre el conjunt basc: “L’Eibar té un estil de joc molt clar. És un equip valent i que va a buscar-te, no vol que juguis. Intenta portar el joc al seu terreny de manera que no puguis sortir i ofegar-te quan vols iniciar el joc”. A més, ha afegit: “Serà un partit complicat, diferent dels que hem tingut fins ara, amb un equip que ens farà una pressió més alta i agressiva. A més, haurem de defensar bé les centrades laterals”.

Pel que fa a la lesió de Dembélé, Valverde ha explicat: “Tenim moltes alternatives per suplir-lo al primer equip, i també mirem de reüll el Barça B”. “És un jugador jove i ara ha d’armar-se de paciència, nosaltres li donarem suport en tot", ha afegit.

"Davant l'Eibar serà un partit diferent als que hem tingut fins ara, un equip que ens pressionarà a dalt"

El tècnic blaugrana també ha parlat de les rotacions: “He cregut convenient fins ara fer poques rotacions, però cada partit és diferent. Tornem a jugar dissabte, així que segurament hi haurà canvis davant l’Eibar, però la idea és sempre mantenir l’estil i el ritme”.

Finalment, Valverde ha repassat l’últim matx al Coliseum Alfonso Pérez, on van tirar endavant “un partit molt complicat”, ja que el Getafe els va plantejar “moltes dificultats”. Quant a la gespa, ha afegit: “M’agradaria que tots els camps estiguessin en condicions semblants, seria favorable per al joc”. I també ha tingut paraules per a Paulinho: “Entrar amb bon peu significa molt pel que fa a la confiança del jugador, i moments com l’altre dia serveixen per entrar amb soltesa a l’equip”. “Té bona arribada des de la segona línia, s’incorpora bé i amb força i té una gran finalització”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut