Diàleg, respecte i esport

Diàleg, respecte i esport

El FC Barcelona, com una de les entitats referents del país, reclama que s’obri un procés de diàleg i negociació per trobar solucions polítiques a la situació que viu Catalunya

Catalunya viu aquests dies un dels moments més transcendentals de la seva història recent.

El FC Barcelona, com una de les entitats referents del país, reclama que s’obri un procés de diàleg i negociació per trobar solucions polítiques a la situació que viu Catalunya, des del màxim respecte a la voluntat majoritària de la ciutadania catalana per decidir el seu futur.

Som més que un club. I, justament per això, hem de fer costat a la nostra gent en circumstàncies tan difícils com les que estem vivint.

Per això ens hem adherit a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació, impulsada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Juntament amb altres entitats de la societat civil, volem ajudar a construir ponts de diàleg que contribueixin a resoldre aquest conflicte de manera consensuada i pacífica.

Parlant la gent s’entén.

El FC Barcelona també exigeix respecte. Com a institució compromesa amb els valors del diàleg i la convivència, considera que qualsevol manifestació pública ha de contribuir a la construcció de l’espai de diàleg necessari en aquest context, i sempre respectant la lliure expressió dels ciutadans de Catalunya.

Per superar aquesta crisi, és indispensable la implicació de tots plegats, des de la nostra responsabilitat i des de la nostra funció social. En el nostre cas, defensarem la reivindicació d’aquest diàleg, institucionalment allà on calgui, i esportivament, competint en les nostres diverses disciplines.

Com sempre, aspirant a guanyar tots els títols.

Serà la nostra manera d’explicar al món la realitat que viu Catalunya, i de renovar el nostre compromís amb la seva societat i les seves llibertats, un compromís al qual el Barça ha estat fidel en els seus 118 anys d’història.

Visca el Barça i Visca Catalunya

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut