Andrés Iniesta, renovat de per vida: “Sempre he tingut molt clar el meu amor pel Barça”

Andrés Iniesta, renovat de per vida: “Sempre he tingut molt clar el meu amor pel Barça”

El FC Barcelona i Andrés Iniesta han arribat a un acord per a la renovació de per vida del contracte que uneix ambdues parts

El FC Barcelona i Andrés Iniesta han arribat a un acord per a la renovació de per vida del contracte que uneix ambdues parts. La signatura ha tingut lloc aquest divendres a les 13 hores hores a la Llotja President Suñol del Camp Nou i, posteriorment, Iniesta i el president Bartomeu han realitzat les fotografies protocolàries. A més, tots dos han baixat a la gespa del Camp Nou, on han mostrat una samarreta on hi havia imprès "A. Iniesta de per vida".

El president Josep Maria Bartomeu ha valorat a la sala de premsa Ricard Maxenchs que l’acord de renovació és inèdit i se n’ha mostrat orgullós: “Amb aquest acord el Club creix, perquè després de 118 anys d’història el Barça fa un contracte a un jugador per sempre”. “Aquest fet premia la trajectòria d’un jugador excepcional com l’Andrés”, ha sentenciat Bartomeu, que ha afegit: “Als joves del planter sempre els dic que es fixin en ell, no només amb la seva manera de jugar, sinó també en la seva manera de ser, que l’ha portat fins aquí”.

"Em fa molt feliç que el meu club em doni aquesta oportunitat. És un acord de renovació i també de confiança"

El capità blaugrana s’ha mostrat molt feliç de signar aquest acord: “És un dia molt especial per a mi, pel simple fet de continuar a la que és casa meva, continuar somiant a aconseguir coses al meu club, que m’ha vist créixer i evolucionar. És un acord de renovació i també un acord de confiança. Em fa molt feliç que el meu club em doni aquesta oportunitat”. “Sempre he tingut molt clar el meu amor pel Barça i sé que millor que aquí no estaré en cap altre lloc”, ha reconegut un Iniesta visiblement emocionat per l’acord.

El ‘8’ blaugrana s’ha mostrat molt agraït amb el Club després que aquest hagi tingut “la confiança de fer aquest contracte, de poder continuar il·lusionat d’aconseguir els objectius i de valorar a final de temporada què és el millor per a tots”. “Això no té preu”, ha destacat Iniesta. El capità ha expressat que sempre ha volgut “estar aquí”, però “no estar-hi per estar-hi”, sinó sempre sentint-se important per aportar a l’equip. “Estic molt feliç de com està sortint tot i de moment em veig continuant jugant a futbol”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut