Triple desplaçament consecutiu en una setmana

Triple desplaçament consecutiu en una setmana

En només vuit dies, el conjunt blaugrana visitarà fins a tres equips: el Leganés i el València, a la Lliga, i a Torí per enfrontar-se a la Juventus a la Lliga de Campions

Setmana frenètica a Can Barça. Els homes d’Ernesto Valverde afronten un triple enfrontament a domicili, amb tres desplaçaments en només vuit dies. Després de l’aturada per compromisos internacionals, els barcelonistes visitaran el Leganés dissabte, dimecres a la Juventus i diumenge el València.

El primer compromís serà a Butarque davant d’un dels equips revelació de la temporada (dissabte 18, 16.15 hores). El Leganés és el tercer equip amb menys gols encaixats a la Lliga amb 8 dianes en 11 jornades, només superat pel Barça (4 gols encaixats) i l’Atlètic de Madrid (6). Els homes d’Asier Garitano sumen 17 punts i són novens a la classificació, amb els mateixos punts que el setè i a només dos punts d’Europa. Sens dubte, una de les sensacions d’aquest inici de temporada.

El segon desplaçament consecutiu dels blaugranes tindrà lloc en un dels estadis més exigents del continent com és el Juventus Stadium (dimecres 22, 20.45 hores). El FC Barcelona visitarà Torí per afrontar el matx corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, on els culers assegurarien de manera matemàtica l’accés als vuitens amb un empat. Cal recordar que la darrera visita a l’estadi de la Juventus va ser la temporada passada i els blaugranes van caure per 3-0 als quarts de final de la Champions, clara mostra de l’exigència màxima que comporta la visita a Itàlia.

Finalment, els homes de Valverde tancaran una setmana frenètica visitant Mestalla en la 13a jornada de Lliga (diumenge 26, 20.45 hores). Primer contra segon, màxima exigència. El líder visita l’estadi del seu principal competidor, i guanyar el València comportaria donar un gran cop d’autoritat a la classificació. Davant, però, estarà l’equip més golejador del campionat amb 30 dianes (empatat amb el Barça) on destaquen els 9 gols de Zaza, principal perseguidor de Leo Messi (12 gols) per al Pitxitxi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut