Els noms que poden decidir el Clàssic

Els noms que poden decidir el Clàssic

Iniesta, Messi, Suárez o Paulinho, possibles protagonistes d’un Clàssic marcat per les xifres

Un grup de jugadors gravaran el seu nom en la historia del Clàssics, i d’altres estan destinats a fer-ho si analitzem la seva trajectòria recent i la dinàmica amb la qual arriben al partit.  En primer lloc, Andrés Iniesta i Leo Messi, pel Barça, i Sergio Ramos, pel Reial Madrid, poden disputar el seu Clàssic número 37 i nomes tenir tres jugadors amb més partits disputats entre màxims rivals: Paco Gento i Xavi Hernández (42), i Manolo Sanchís (43).

Messi: 14 gols al Bernabéu

Parlar de Clàssic al segle XXI és parlar de Leo Messi. L’argentí és el màxim golejador de la historia d’aquest duel amb 24 dianes, i té el Santiago Bernabéu com a plaça idònia per marcar. 10 gols en Lliga, que el converteixen en el màxim golejador visitant de tota la història. Amb un total de 14 gols en totes les competicions, Messi té el Bernabéu com l’estadi visitant on ha aconseguit més dianes. A més, L’argentí ha iniciat la Lliga marcant 14 gols i estavellant 12 pilotes als pals.

Suárez i Paulinho, a to per dissabte

Els dos altres grans noms abans de trepitjar la gespa de Chamartín aquest dissabte són Paulinho i Suárez. L’uruguaià acumula quatre gols en els darrers sis Clàssics, sent el blaugrana amb la millor ratxa golejadora dels últims duels entre els dos equips. Per altra banda, Paulinho és el migcampista que ha marcat més gols en Lliga. Sis gols del brasiler, que igualen els que han  marcat en la mateixa competició els dos davanters titulars del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut