FC Barcelona – Llevant UD: Solvència de líder en un retorn exitós (3-0)

FC Barcelona – Llevant UD: Solvència de líder en un retorn exitós (3-0)

El dia que Dembélé ha tornat a trepitjar el Camp Nou, els d’Ernesto Valverde guanyen el primer partit de Lliga a l’Estadi després de l’aturada nadalenca amb gols de Messi, Suárez i Paulinho

El 2018 s’ha estrenat futbolísticament al Camp Nou amb bon peu. I és que el FC Barcelona ha guanyat el Llevant, en la 18a jornada de la Lliga, i manté la distància al capdavant de la classificació (3-0). Els gols de Messi i Suárez, a la primera part, i de Paulinho, al tram final, ho han fet possible. Tot això, el dia del retorn al Camp Nou de Dembélé després de la lesió, de la tarda en què Suárez ha superat els 131 gols d’Eto’o amb el Barça, del partit de Lliga número 400 de Messi i de la 650a participació oficial d’Iniesta amb la samarreta blaugrana.

El premi a tot això no podia ser un altre que la victòria. S’ha acabat de tancar al temps afegit, però el camí cap al triomf s’ha cimentat i s’ha guanyat amb la superioritat i el domini de les ocasions dels d’Ernesto Valverde durant el primer temps. Perquè amb un joc molt actiu, especialment per les bandes, el resultat al descans ja era de 2-0.

Primer, i per cinquena vegada aquesta temporada, ha aparegut l’associació Jordi Alba – Leo Messi, que ha inaugurat el marcador quan el ‘18’ ha assistit de cap el ‘10’, que ha engaltat la pilota de voleia (1-0, min 11). El segon gol ha arribat després d’una centrada de primeres i en carrera de Sergi Roberto cap a Suárez, també en la cinquena combinació de gol d’aquest curs entre els dos. L’uruguaià ha aconseguit ampliar diferències amb un bon gol, després de controlar l’esfèrica amb l’esquerra i marcar amb la dreta amb un potent xut (2-0, min 38).

Un resultat bo i còmode per afrontar un segon temps en què el Barça ha baixat una mica el ritme, però que ha continuat dominant. També perquè Ter Stegen s’ha tornat a mostrar insuperable, aquest cop davant Ivi (min 46) i Moore (min 65).

Finalment, però, ha estat Paulinho qui, després d’una gran jugada dins l’àrea de Messi, ha aconseguit tancar el resultat amb el 3-0 definitiu (min 93). Acció que s’ha donat ja amb el jugador del Barça B Jose Arnaiz sobre el camp, que ha tingut temps de debutar a la Lliga per afegir un factor més a destacar en un primer gran partit a casa d’inici d’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut