Acord amb l'Hebei Fortune per a la incorporació de Javier Mascherano

Acord amb l'Hebei Fortune per a la incorporació de Javier Mascherano

L'argentí, que ha estat vuit temporades al FC Barcelona, serà jugador del club xinès a partir del proper 26 de gener

El FC Barcelona i l’Hebei China Fortune han arribat a un acord per a la incorporació del jugador Javier Mascherano al club xinès a partir del proper dia 26 de gener. 

Cal recordar que, tal com es va anunciar aquest dimarts, el jugador argentí rebrà un comiat institucional per part del Club aquest dimecres a les 11 hores a l’Auditori 1899, en un acte que es podrà seguir en streaming al lloc web del Club i a Barça TV. L’acte comptarà amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i de la plantilla del primer equip de futbol.

A més, aquest dijous, en els prolegòmens del partit de Copa del Rei entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol (21.30 hores), el jugador s'acomiadarà dels aficionats des de la gespa del Camp Nou.

Set anys i mig aixecant títols

Javier Mascherano va ser presentat el 30 d’agost del 2010. Després de 7 anys i mig vestint la samarreta blaugrana, el ‘Jefecito’ ha sumat 18 títols en una de les èpoques més daurades del barcelonisme. Mascherano ha disputat 334 partits amb el Barça i ha estat a les ordres de Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique i Ernesto Valverde.

Cinc tècnics que han vist en Mascherano una barreja de passió i tàctica des del seu debut amb el Barça l’11 de setembre del 2010 en un partit de Lliga contra l’Hèrcules al Camp Nou. I és que el migcampista barcelonista va arribar per ocupar la posició de migcampista, però les baixes en defensa van provocar que Mascherano passés a jugar a l’eix de la defensa. Un fet que li va permetre aixecar la Lliga de Campions a Wembley jugant de titular com a central.

A partir de llavors, Javier Mascherano ha jugat principalment a l’eix defensiu i ho ha alternat amb el mig del camp en alguna ocasió. El ‘Jefecito’ va marcar un gol amb el Barça, en el partit Barça-Osasuna de la temporada 2016/17 en què el ‘14’ blaugrana va marcar des del punt de penal. Alhora, l’argentí és el tercer estranger amb més partits defensant la samarreta del Barça, per darrere de Leo Messi, Phillip Cocu i Dani Alves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut