Rafinha torna a jugar 290 dies després

Rafinha torna a jugar 290 dies després

El brasiler ha disputat els seus primers minuts de la temporada en el duel davant l’Espanyol a l’RCDE Stadium. El ‘12’ blaugrana no jugava des del que es va lesionar el passat 2 d’abril del 2017 a Granada

Rafinha Alcántara ha protagonitzat la part positiva de la visita blaugrana a l’RCDE Stadium. Tot i que els culers han caigut davant l’Espanyol (1-0) en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa, Rafinha ha disputat els darrers minuts del matx. El brasiler ha entrat a la gespa al minut 78 en substitució de Denis Suárez, jugant així per primer cop aquesta temporada.

Cal recordar que el ‘12’ barcelonista es va lesionar el passat 2 d’abril del 2017 al Nuevo Los Cármenes, en un partit de Lliga contra el Granada. Ara, 290 dies després, Rafinha ha tornat a vestir-se de curt, tancant així més de nou mesos de sacrifici i recuperació. Aquell dia, el brasiler es va retirar al minut 17 del partit corresponent a la jornada 29 de Lliga davant el conjunt andalús a causa d’una acció fortuïta. Després de practicar-li una artroscòpia al genoll dret per solucionar la lesió al menisc intern, el migcampista brasiler va rebre l’alta el passat mes de desembre i aquest dimecres ha pogut retornar als terrenys de joc. 

Tot i el mal resultat blaugrana a Cornellà-El Prat, Rafinha, amb els seus primers minuts de la temporada, ha deixat la nota positiva del matx. Ara, els culers intentaran revertir la situació en el partit de tornada al Camp Nou del proper dijous (21.30 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut