Javier Mascherano: “Vaig complir un somni i ara és hora de despertar”

Javier Mascherano: “Vaig complir un somni i ara és hora de despertar”

“Han estat set anys i mig espectaculars, amb un vestidor increïble a nivell humà i mai m’hauria imaginat estar tan de temps”, ha expressat el jugador argentí en un acte emotiu de comiat a l’Auditori 1899

“Que et valori la gent amb qui treballa cada dia amb tu és el millor estímul que pots tenir”. Són paraules de Javier Mascherano i que defineix a la perfecció la seva grandesa com a persona i com a futbolista al Club. En un acte emotiu de comiat a l’Auditori 1899 amb la presència del president Bartomeu i la plantilla del primer equip, el defensa argentí, visiblement emocionat, ha explicat els motius pels quals ha decidit posar punt i final a una meravellosa etapa de set anys i mig al FC Barcelona en els quals ha conquerit 18 títols: “Vaig complir un somni venint al Barça i ara és hora de despertar”. “L’etapa aquí ha durat més del que jo em pensava, han estat set anys i mig espectaculars, amb un vestidor increïble a nivell humà”.

En aquest sentit, Mascherano ha asseverat que aquest ha estat un dels grans secrets pels quals aquest equip ha guanyat tants títols en l’última dècada: “Quan vaig arribar em pensava que el vestidor seria complicat pels grans futbolistes que hi havia i també per tot el que s’havia guanyat, però el cert és que em vaig trobar un vestidor espectacular, liderats primer per Puyol, Xavi i Víctor Valdés i que després van passar el relleu perquè tot seguís igual”. “Aquest és el gran secret del Barça; viure alegrement cada dia”. “Em sento un privilegiat d’haver format part d’aquest equip i m’emporto tota aquesta estima”.

“Aquella jugada amb Bendtner en l’eliminatòria contra l’Arsenal va marcar un abans i un després entre l’aficionat i jo. Per sort va marcar per bé a la meva vida”

Mascherano que no ha volgut quedar-se amb un títol dels 18 que ha guanyat perquè tots han estat importants, ha reconegut que l’acció davant de Bendtner a l’eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l’Arsenal al Camp Nou salvant un gol, va marcar el seu futur al Club: “Aquella jugada va marcar un abans i un després entre l’aficionat i jo. Fins aquell moment no van ser fàcils les coses per mi i aquella jugada em va donar la confiança per aportar coses a l’equip. Hi ha moments que et marquen i aquell em va marcar per bé a la meva vida”, ha sentenciat un Mascherano que també ha respòs les següents qüestions:

La decisió de marxar

“Ja fa temps que pensava que havia de marxar. El pas del temps ha estat un indicador. Anava perdent protagonisme i se’m feia cada com més difícil. I abans de posar en un compromís al Club i no acabar de la millor manera la relació, vaig buscar una solució perquè quedéssim satisfets per posar punt i final de la millor forma possible el Club i jo. Acabar el futbol d’elit al Barça és un orgull espectacular”.

El fet de jugar al Barça

“Ha estat un somni espectacular. És un club molt especial i em sento un privilegiat d’haver format part d’ell. El Barça és molt més gran del que un es podia arribar a imaginar”.

Un exemple dins i fora dels terrenys de joc

“Mai he tingut la prioritat de voler ser un exemple. Simplement, intentar ser com sóc jo i que les paraules vagin de la mà amb els fets. Després de set anys i mig, l’afortunat he estat jo de formar part d’un equip que estava fent història”.

Possible tècnic en un futur

“En un futur ho penso. M’agradaria provar-ho, però ara no és el moment encara. Estic totalment agraït al gest de la directiva”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut