El FC Barcelona ja se centra en el derbi davant l'Espanyol

El FC Barcelona ja se centra en el derbi davant l'Espanyol

Els blaugranes que van superar el València aquest dijous a l’anada de les semis de Copa s’han exercitat al camp 3 de la Ciutat Esportiva per preparar el partit davant els blanc-i-blaus

Toca canviar el xip. Després de la victòria davant el València al Camp Nou en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei (1-0), els blaugranes ja es tornen a centrar en la Lliga abans d’afrontar la tornada a Mestalla dijous vinent. Un partit que serà dur, però que viatjaran amb una bona avantatge per intentar assolir la cinquena final consecutiva.

Abans, però, tocarà afrontar un nou duel de Lliga. I no serà precisament fàcil. Perquè el Barça visitarà l’Espanyol en la jornada 22 del campionat domèstic. Amb tot, els blaugranes s’han exercitat aquest divendres al camp 3 de la Ciutat Esportiva, en el qual els titulars han realitzat treball de recuperació. A la sessió, hem pogut veure a André Gomes entrenant amb el grup després d’uns dies fora per unes molèsties digestives.

A més, Valverde també ha comptat a l’entrenament amb els jugadors del Barça B, Aleñá, Galarreta, O.Busquets, David Costas, Marc Cardona i amb el juvenil Lazar Carevic. Un entrenament que ha estat marcat per l’aniversari de Gerard Piqué que aquest divendres celebra el seu 31è aniversari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut