Lionel Messi emula els gols de falta de Rivaldo i Ronaldinho

Lionel Messi emula els gols de falta de Rivaldo i Ronaldinho

El crac argentí va marcar contra el Girona un golàs de falta per sota la tanca que va recordar els dos marcats per les llegendes brasileres blaugrana

Lionel Messi és l’absolut Rei del futbol. El crac argentí es va exhibir davant el Girona en una golejada celestial (6-1). El 10 blaugrana va fer un doblet espectacular i una assistència en un partit màgic que va servir perquè superés un altre rècord, el de marcar a 36 equips diferents a la Lliga i ser l’únic a aconseguir-ho. Un dels gols va ser brillant, d’aquells per guardar a l’hemeroteca, desbordada per les innumerables dianes del crac argentí.

Corria el minut 36 de partit quan Messi es disposava a llançar una falta des de la frontal de l’àrea amb 2-1 al marcador. L’astre argentí va aprofitar l’ocasió per dibuixar una autèntica obra d’art després de marcar un golàs de falta superant Bono per sota la barrera. Una joia de diana que va recordar les que van fer Rivaldo i Ronaldinho en el seu dia amb el FC Barcelona. Messi va emular els dos golassos de les llegendes brasileres blaugrana. Rivaldo ho va fer en un èpic empat (3-3) a San Siro en un duel en què va marcar un hat-trick, i Ronaldinho, davant el Werder Bremen al Camp Nou en la victòria per 3-0 a l’última jornada de la fase de grups del 2006. Prepara el pitet per gaudir de tanta qualitat amb aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut