El Barça, 35 jornades consecutives invicte

El Barça, 35 jornades consecutives invicte

Els blaugranes es troben a tres partits d’igualar el millor rècord d’imbatibilitat a la història de la màxima competició estatal

El Barça continua invicte a La Lliga, i amb la victòria a La Rosaleda per 0-2 ja són 35 jornades consecutives sense conèixer la derrota (22 triomfs i 6 empats). Els blaugranes estan cada vegada més a prop d’igualar el rècord històric de 38 partits imbatuts que posseeix la Reial Societat entre la temporada 1978/79 i la 1979/80.

Els barcelonistes es troben a tres partits d’igualar la fita del conjunt donostiarra, però no ho tindran fàcil, ja que s’han d’enfrontar amb rivals d’envergadura. El Barça rebrà al Camp Nou l’Athletic Club i el Leganés, i entremig haurà de visitar el sempre complicat estadi Ramón Sánchez-Pizjuán per veure’s les cares amb el Sevilla.

Repte emocionant per a Valverde

Pel que fa a Ernesto Valverde, també té un repte interessant al davant. El Txingurri no ha perdut cap partit en les 28 jornades de Lliga que s’han disputat des que va agafar la direcció del primer equip blaugrana a principis de curs. Si es manté invicte en els tres propers enfrontaments de la competició regular, igualarà el rècord d’imbatibilitat en una mateixa temporada dins el Club, que actualment té Guardiola amb 31 jornades consecutives sense conèixer la derrota. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut