16 jugadors blaugrana convocats amb les seves seleccions

16 jugadors blaugrana convocats amb les seves seleccions

Els jugadors blaugrana aprofitaran l’aturada per preparar el Mundial de Rússia amb les seves seleccions en una jornada de partits amistosos

El cap de setmana vinent s’atura La Lliga amb motiu dels compromisos de les seleccions nacionals. Ernesto Valverde no podrà comptar amb 16 jugadors de la plantilla culer, que viatjaran amb els seus corresponents països per disputar la jornada de partits de preparació per al Mundial de Rússia.

Enfrontaments entre companys

Espanya serà la selecció que més jugadors s’emportarà juntament amb França. Lopetegui ha cridat Iniesta, Alba i Piqué per als dos enfrontaments davant l’Alemanya de Ter Stegen i l’Argentina de Lionel Messi.

Serà una jornada plena d’enfrontaments entre companys de vestidor. Ter Stegen, a més de citar-se amb els ja esmentats jugadors espanyols, es veurà les cares amb el Brasil de Coutinho i Paulinho. Per altra banda, Cillessen (Holanda) serà el rival d’André Gomes (Portugal), en la segona jornada de la setmana. Yerry Mina (Colòmbia), viatjarà a França per disputar un duel davant el conjunt de Dembélé, Digne i Umtiti.

Per la seva part, Vermaelen (Bèlgica) disputarà un únic duel davant l’Aràbia Saudita.

Viatges llargs per a Rakitic i Suárez

Els dos jugadors que acumularan més quilòmetres seran Ivan Rakitic (Croàcia) i el golejador Luis Suárez (Uruguai). La selecció balcànica viatjarà a Miami, on s’enfrontarà al Perú, i posteriorment es veurà les cares amb Mèxic a la ciutat de Dallas. L’Uruguai de Suárez volarà a la Xina, on es disputaran les semifinals de la China Cup davant la República Txeca, i en cas de victòria, la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut