L’última setmana d’Iniesta al Barça, des de dins

L’última setmana d’Iniesta al Barça, des de dins

En el següent vídeo, repassem com han estat els darrers dies del capità blaugrana al Club: L’últim desplaçament, l’acte d’homenatge del divendres, el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva, l’últim partit al Camp Nou... No t’ho perdis!

Andrés Iniesta va disputar el passat diumenge el seu últim partit al Camp Nou amb la samarreta del FC Barcelona. Després de 22 temporades al Club i 16 anys al primer equip –on ha disputat un total de 674 partits i ha anotat 57 gols–, el capità blaugrana es va acomiadar del seu Estadi i de l’afició després del triomf blaugrana davant la Reial Societat (1-0).

Els aficionats del Camp Nou van ovacionar a Iniesta durant tot el partit, i al finalitzar el duel, va tenir lloc un especial homenatge per al capità blaugrana, on els companys, tots vestits amb la seva samarreta, el van mantejar i li van fer un passadís. A més, la seva família li va donar un regal molt especial i el ‘8’ va dedicar unes paraules a tota l’afició.

En el següent vídeo, repassem des de dins com va ser l’última nit d’Iniesta a l’Estadi, i també tota la seva darrera setmana. El desplaçament a Sud-àfrica per disputar l’amistós en homenatge a Nelson Mandela, el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva, l’acte d’homenatge del divendres al Camp Nou amb molts convidats especials... Tot això i molt més, en aquest vídeo! No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut