El Camp Nou acomiada el mite Iniesta en la festa dels campions

El Camp Nou acomiada el mite Iniesta en la festa dels campions

La música, llums, inflables i el parlament d'Iniesta han estat els elements que han marcat la gran festa posterior al Barça-Reial Societat i que han servit per acomiadar el capità culer

El xiulet final de l’àrbitre ha donat pas a l’eufòria dels 84.168 espectadors presents al Camp Nou i que no s’han mogut al final del partit per celebrar el doblet i acomiadar Andrés Iniesta. L’apagada de llums del l’Estadi ha donat pas a les llanternes dels telèfons mòbils que simbolitzaven el cel. La música del DJ Carles Pérez també ha amenitzat la sortida dels jugadors novament a la gespa.

Una música que s’ha aturat per deixar pas als tambors del grup Bricandeira i dos inflables. Un d’ells amb la inscripció de “Campions” i en l’altre s’hi podia llegir “Infinit Iniesta”. Els dos elements han servit per estendre una lona en cada un. En la de campions s’hi podia veure el dibuix de la Lliga i la Copa. En l’altre hi penjava el símbol infinit, fent referència a Andrés Iniesta

L’espectacle de llum, colors i música ha donat pas a l’entrada de l’staff tècnic i els jugadors enmig d’un gran efecte de foc, llums i colors. La sortida de tots els membres del primer equip del FC Barcelona ha donat pas al darrer protagonista i més important de la nit, Andrés Iniesta. El capità culer ha estat el més aclamat juntament amb Leo Messi i ha passat enmig del passadís que han format jugadors i membres del cos tècnic.

Seguidament, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el president de la Federació Espanyola de Fubol, Luis Rubiales, han fet entrega del trofeu de la Lliga 2017/18 a Andrés Iniesta. Un títol que el capità culer ha aixecat enmig del confeti i els aplaudiments del públic. No podia faltar el darrer homenatge a Iniesta amb l’entrega per part dels seus familiars d’una samarreta amb la inscripció especial per al partit d’avui, així com l’entrega d’una foto d’ell amb els 32 títols que ha guanyat amb el FC Barcelona.

Iniesta: “Ha estat un honor i un plaer representar aquest escut”

Andrés Iniesta s’ha dirigit al Camp Nou i s’ha mostrat emocionat pels 22 anys que ha viscut al FC Barcelona: “Avui es un dia difícil després de 22 anys aquí. Ha estat un orgull i un plaer representar aquest escut. Per a mi el millor del món”, afirmava Iniesta enmig dels aplaudiments del públic.

El ‘8’ culer també ha volgut agrair als companys d’equip i a tot el barcelonisme el suport rebut durant la seva etapa com a culer: “Vull donar les gràcies a tots els meus companys, us trobaré molt a faltar. Vaig arribar com un nen i marxo amb 34 anys com un home. Gràcies també a tots per haver-me demanat que em quedés, us portaré sempre al cor”. Uns parlaments que han acabat amb Andrés Iniesta al cel de Barcelona, mantejat per tots els companys d’equip.

Volta d’honor dels campions i espectacle pirotècnic

Per acabar la festa, el primer equip ha fet una volta d’honor al camp per celebrar el doblet aconseguit i alhora per retre homenatge a Andrés Iniesta. Una volta que ha finalitzat amb focs artificials al cel de Barcelona i el capità blaugrana assegut al cercle del mig camp gaudint dels darrers instants com a jugador blaugrana però amb un cor infinitament culer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut