La convocatòria per viatjar a Sevilla

La convocatòria per viatjar a Sevilla

El tècnic Xavi Hernández, que afronta el seu darrer partit com a entrenador del primer equip, ha donat la llista de noms que disputaran el Sevilla - Barça que tanca la temporada

Punt i final a la temporada 2023/24. Serà aquesta nit, després del Sevilla - Barça que tanca la Lliga (21.00 hores), en un Estadi Sánchez Pizjuán que viurà el darrer partit de Xavi Hernández com a entrenador del primer equip culer. 

Per disputar aquest enfrontament, l'equip blaugrana viatja aquest diumenge al matí a la capital andalusa amb l'objectiu de tancar el curs de la millor manera possible. I ho ha fet amb els següents convocats: Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí i H. Fort.

Marcos Alonso no entra en la convocatòria per unes molèsties lumbars. Per una altra banda, Gavi viatja amb l'equip tot i que segueix amb el seu procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut