João Cancelo i João Félix, cap a l'Eurocopa

João Cancelo i João Félix, cap a l'Eurocopa

Els dos portuguesos disputaran el torneig en terres alemanes que comença el pròxim 14 de juny

Dos blaugranes més a l'Eurocopa 2024. Els portuguesos João Cancelo i João Félix s'afegeixen als, de moment, representants culers en el torneig de seleccions que es disputa a Alemanya. Ter Stegen, Gündogan i Kounde van ser els primers barcelonistes citats per a la competició que arrenca el pròxim 14 de juny amb un Alemanya - Escòcia a l'Allianz Arena. 

Progressivament, van sortint les plantilles definitives dels combinats nacionals que participaran en l'Eurocopa. Aquest dimarts 21 de maig s'ha conegut que el defensa i l'atacant blaugranes formen part de la llista de Portugal que ha confeccionat el tècnic català, Roberto Martínez. La llista lusa completa és la següent: Rui Patricio, Diogo Costa, José Sá, Cancelo, Semedo, Pepe, Danilo, António Silva, Nuno Mendes, Rúben Dias, Diogo Dalot, Gonçalo Inácio, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rúben Neves, Palhinha, Vitinha, João Neves, Otávio, João Félix, Cristiano Ronaldo, Leão, Francisco Conceiçao, Gonçalo Ramos, Diogo Jota i Pedro Neto.

Els dos portuguesos del FC Barcelona van arribar l'estiu passat i han tingut focus en els partits culers. Cancelo, que ha actuat de lateral dret i esquerre, ha sumat un total de 41 partits i dos gols de blaugrana. Per la seva part, el 14 barcelonista ha participat en 43 compromisos i ha marcat 10 dianes. Una quantitat que el situen com el tercer màxim realitzador de la plantilla, empatat amb Ferran Torres i Fermín. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut