L'any a Montjuïc, amb les millors dades com a local des del 2020

L'any a Montjuïc, amb les millors dades com a local des del 2020

Acabada la temporada a l'Estadi Olímpic, les dades demostren que s'han millorat els registres a casa que s'havien fet en les últimes tres temporades

Amb la victòria contra el Rayo Vallecano va concloure la temporada 2023/24 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i toca agafar la calculadora per posar de manifest el rendiment del Barça en el seu any complet a la muntanya màgica de Montjuïc a causa de les obres de l'Espai Barça a l'Spotify Camp Nou.

Més victòries que en els tres últims anys al Camp Nou

En total, en el còmput general de totes les competicions, el Barça hi ha disputat un total de 24 partits, dividits en els 19 de la Lliga, quatre de la Lliga de Campions i un de Copa del Rei. De tots aquests se n'han perdut quatre, amb només un empat i se n'han guanyat 19, que és el registre més elevat de victòries des de la temporada 2019/20, superant així les tres darreres temporades a l'Spotify Camp Nou.

_MGA2185

79% de victòries

Això es tradueix en un percentatge del 79,17% de victòries, que també són les millors xifres registrades en aquest període, i molt a prop del 83,33% del 2019/20 i del 79,31% del 2018/19, les millors de l'últim lustre.

I bones dades de gols a favor

De la mateixa forma, també s'han superat el nombre de gols marcats des del curs 19/20, amb un total de 56, una mitjana de 2,33 per partit. Així doncs, no cal amagar que el desenllaç de la temporada no ha estat el desitjat, i que l'ambient que es viu en les grans nits de l'Spotify Camp Nou és inigualable, però Montjuïc ha estat a l'altura.

Un escenari històric, i ara també més blaugrana

I encara ho haurà d'estar durant uns mesos més. La temporada 2024/25 també començarà allà, i tot i que tan aviat com es pugui el Barça tornarà a casa seva, els culers buscaran allargar aquestes bones xifres en un escenari ple d'història, ara també de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut