Lamine Yamal, el més jove en arribar als 50 partits oficials amb el FC Barcelona

Lamine Yamal, el més jove en arribar als 50 partits oficials amb el FC Barcelona

L’extrem ha celebrat el seu cinquantenari amb 16 anys, 10 mesos i 6 dies, superant el rècord de Bojan Krkic

Lamine Yamal segueix batent rècords de precocitat a la velocitat de la llum. L’extrem ha assolit aquest diumenge els 50 partits oficials amb el primer equip del FC Barcelona i s’ha convertit, amb 16 anys, 10 mesos i 6 dies, en el futbolista més jove de la història culer en arribar a la cinquantena de partits.

D’aquesta manera, supera el rècord de precocitat de Bojan Krkic, que va arribar als 50 partits oficials amb 18 anys i 3 dies durant el mes d’agost del 2008. Ara, 16 anys més tard, Lamine Yamal ha trencat la seva marca. Pedri i Leo Messi completen el Top-4 de jugadors més joves en arribar a la cinquantena de partits amb el Barça.

Jugadors més joves en assolir els 50 partits oficials.
Jugadors més joves en assolir els 50 partits oficials.

Lamine Yamal, el noi dels rècords

El d’aquest diumenge és només un rècord més per a Lamine Yamal. En clau Champions, cal recordar que Lamine Yamal també és el debutant més jove del Barça a la Champions i el segon més jove de tota la Champions, després d’estrenar-se el dia del Barça-Royal Anvers amb només 16 anys i 68 dies, que eren 50 dies més que els que tenia Youssoufa Moukoko quan va fer-ho amb el Borussia Dortmund.

D’altra banda, a la Lliga va marcar al camp del Granada amb 16 anys i 87 dies, convertint-se en el golejador més jove de la història de la Lliga, superant el registre establert per Fabrice Olinga amb el Màlaga. 

A la Copa del Rei també és el golejador més jove de la competició, amb 16 anys i 195 dies, mentre que a la Supercopa d’Espanya ostenta el rècord de debutant i golejador més jove de la competició, amb 16 anys i 182 dies. D’altra banda, amb la selecció espanyola, més del mateix: és el debutant i golejador més jove de tota la història de ‘la Roja’. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut