Pedri: “L’afició mereix l’equip a semis”

Pedri: “L’afició mereix l’equip a semis”

El canari, decisiu a l'anada, reconeix que el d'aquest dimarts a Montjuïc és un dels partits més importants de la seva carrera

Ara fa sis dies va tornar. I de quina manera: amb una assistència de gol al Parc dels Prínceps quan feia pocs segons que era sobre la gespa. Que Pedri parli al camp sempre és una gran notícia per al FC Barcelona. Aquest dilluns, a poques hores de la decisiva tornada de quarts contra el PSG, ha parlat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i ha transmès un missatge clar: “L’afició mereix l’equip a semifinals. Fa molt temps que volem brindar nits com aquesta a l’afició”.

El 2-3 de l’anada no garanteix res, però poder disputar la tornada a Montjuïc és un factor que pot resultar decisiu. D’aquí el rol decisiu de tota la culerada. “A l’afició li diria que estigui amb nosaltres perquè sortirem al camp a deixar-hi la pell”. 

El partit més important

Pedri ha confessat que el d’aquest dimarts contra el PSG és el partit més important de la seva carrera amb el FC Barcelona. L’ha equiparat únicament amb la semifinal de l’Eurocopa 2020, que va jugar amb Espanya contra Itàlia. “Tenia moltes ganes de tornar i he tingut minuts a París i Cadis. Les ganes i la il·lusió ho supleixen tot”, ha explicat, en relació amb el seu retorn a l’equip després d’unes setmanes absent per lesió. “Quan entro al camp tinc la sort que no penso gaire en les lesions que he tingut”, ha afegit.

Sortir a guanyar

El migcampista canari també ha explicat una de les claus de cara a la tornada. “Hem de sortir com si no tinguéssim cap avantatge”, ha explicat, mirant de restar-li importància a l’avantatge d’un gol que hi ha ara a l’eliminatòria. “El PSG vindrà amb tot, especialment coneixent el seu entrenador”, ha avisat.

Pedri també ha explicat que l’equip encara pot seguir millorant després de rebre un gol. A París, per exemple, el segon gol del PSG va arribar poc després del primer. “Són coses que hem de seguir millorant. La part bona és que a París ho vam saber capgirar i remar a contracorrent. Té molt mèrit el que vam fer”, ha explicat. Alhora, Pedri ha destacat el millor rendiment en defensa durant els últims partits. Serà un altre aspecte clau de cara a la tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut