FC Barcelona - París Saint-Germain: Amb motius per somiar

FC Barcelona - París Saint-Germain: Amb motius per somiar

Els blaugranes busquen certificar la classificació per a les semifinals de la Champions League davant de l'afició

És el moment. Barcelona s'omplirà d'il·lusió, passió i entrega per acollir el que pot ser el partit més important de les últimes temporades. Amb motius per a somiar, el FC Barcelona s'enfronta al París Saint- Germain en el duel de tornada dels quarts de final de la Champions League en un Estadi Olímpic que s'espera ple d'aficionats blaugranes.

L'objectiu és clar: aconseguir la classificació per a les semifinals de la Champions League per tretzena vegada a la història i per primera vegada des de la temporada 2018-2019. Una gesta il·lusionant per a tots els culers.

Amb l'impuls del marcador de París

El FC Barcelona parteix d'un resultat positiu en l'anada. Gràcies als dos gols de Raphinha i al cop de cap de Christensen, els blaugranes van sortir dels Parc dels Prínceps amb un 2-3 que serveix per afrontar el partit de tornada a casa amb raons per a creure-hi.

De fet, el combinat català tan sols ha perdut dos dels nou últims partits contra el PSG en les fases de la competició europea amb un balanç de quatre victòries i tres empats. A més, els culers busquen guanyar els dos partits de l'eliminatòria per segona vegada a la història, una gesta que ja es va complir la temporada 2014/15.

_SG_9290

Un partit que promet

Històricament, les eliminatòries entre el Barça i el París Saint-Germain han estat enfrontaments amb molts gols. De fet, en tan sols catorze duels, entre ambdós equips han marcat 50 dianes, sent els xocs que més gols han fet de mitjana per sobre de qualsevol altre oponent (3,6).

Aquesta xifra és fruit de la qualitat ofensiva que han tingut tots dos equips i que actualment encara mantenen. En el partit d'anada ja es va demostrar com Raphinha pot ser un jugador diferencial per la banda, però com ell hi ha altres atacants com Lewandowski, Ferran, João Félix o Lamine Yamal, que té l'oportunitat de convertir-se en el jugador més jove en foradar la xarxa en la competició europea.

Pel costat francès, hi ha com a protagonistes Mbappé i Dembélé. L'exblaugrana ja va enviar la pilota al fons de la porteria de Ter Stegen en el partit d'anada i el "10" parisenc és ara com ara el segon màxim golejador del torneig amb 6 unitats, només per darrere de Kane amb 7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut