Paris Saint-Germain – FC Barcelona: L’hora de la veritat

Paris Saint-Germain – FC Barcelona: L’hora de la veritat

El conjunt culer visita el Parc dels Prínceps amb l’objectiu d’assolir un bon resultat de cara a la tornada a Montjuïc

Diuen que París és la ciutat de la llum. I de l’amor. I de la moda. Però aquest dimecres al vespre París serà també la capital mundial del futbol, ja que s’hi viurà un PSG-Barça que centrarà totes les mirades. L’anada dels quarts de final de Champions al Parc dels Prínceps suposa el tret de sortida a una eliminatòria que promet emocions fortes, amb la traca final a Montjuïc el proper dimarts 16.

Dos equips enratxats

El duel a París presenta tots els al·licients. El PSG hi arriba com a líder destacat de la Ligue 1, classificat per a la final de la Coupe i havent superat el grup de la mort i la Reial Societat a la Lliga de Campions. Fa cinc mesos que no perd un partit. És un PSG amb ganes de guanyar-ho tot, liderat per una de les persones més estimades a Can Barça, com és Luis Enrique, un tipus amb caràcter i ambiciós, que ja sap el que és guanyar un triplet.

Per la seva banda, el Barça de Xavi -bon amic de Lucho- ha aterrat a París en un dels seus millors moments de la temporada. No és la ratxa de 27 partits sense perdre del PSG però sí una molt bona dinàmica de resultats. Els de Xavi no perden des que aquest va anunciar el seu adeu, i d’això ja fa més de dos mesos. S’han encadenat 11 partits sense derrota, cinc consecutius a la Lliga sense rebre un sol gol, i el bloc sembla més fort que mai.

ent_0904-028

Dembélé i Mbappé, els grans perills

Més enllà de Luis Enrique, el partit a París reuneix tota una sèrie d’històries creuades amb molt de morbo. Com el de veure Dembélé enfrontar-se al seu exequip, el de Kounde (i companyia) mirant d’aturar Mbappé o els imberbes Cubarsí i Lamine Yamal mirant d’assaltar el Parc dels Prínceps en tot uns quarts de final com a menors d’edat. 

Tot i que la lluita per la possessió a la sala de màquines apunta a ser crucial, fa tota la pinta que el duel s’acabarà decidint a les àrees. I allà els dos equips tenen pólvora per no acabar-se-la: Mbappé, Dembélé, Gonçalo Ramos o Kolo Muani, entre d’altres, per una banda, i Lewandowski, Raphinha, João Félix o Lamine Yamal, per l’altra. Benzina per a un espectacle formidable de llum i colors a la ciutat de l’art. I del futbol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut