Tot a punt al Parc dels Prínceps

Tot a punt al Parc dels Prínceps

El primer equip culer s’exercita amb els jugadors desplaçats 24 hores abans del duel d’anada dels quarts de final

S’acosta l’hora de la veritat a París. El primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat sobre la gespa del Parc dels Prínceps a 24 hores del decisiu duel d’anada dels quarts. Hi han treballat tots els jugadors desplaçats fins a París sota un clima indesxifrable, en què el sol i la pluja s’han anat alternant cada pocs minuts. 

Deu dies sense partit

Xavi ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit que l’equip està treballant be. De fet, ha tingut un total de 10 dies per preparar el duel a París. Des que superés el Las Palmas a la Lliga (1-0), ha pogut enfocar-se 100% en el partit d’aquest dimecres, mentre que el PSG ha hagut de disputar dos partits més durant aquest temps. Això sí, podent-se permetre el  luxe de rotar els seus millors jugadors, com va ser el cas en l’últim partit de Lliga de dissabte.

Quatre anys sense visitar París

Ara feia quatre anys que el FC Barcelona no trepitjava el Parc dels Prínceps. De fet, des d’aquella tornada dels vuitens de final de la Champions 2020/21, en què el PSG va imposar-se per 1-4 a l’anada, que el Barça no tornava a la ciutat de la Tour Eiffel. No va ser una visita de gran record per al conjunt de Ronald Koeman, que va quedar fora de la Champions tot i completar un bon partit i fins i tot somiar amb la remuntada durant alguns minuts del partit. La cita d’aquest dimecres serà una altra història.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut