Xavi: “El PSG té un equip fet per guanyar la Champions”

Xavi: “El PSG té un equip fet per guanyar la Champions”

El tècnic culer considera favorit el conjunt parisenc però avisa que hi ha ganes de “fer una gran eliminatòria i ser a semifinals”

S’acosta una nit gran. La primera de dues contra el PSG, el rival del Barça als quarts de final de la Champions, territori desconegut per als culers des del 2020. “Després de quatre anys sense ser als quarts la paraula és il·lusió. Tenim ganes de fer una gran eliminatòria i ser a semifinals”, ha explicat Xavi en la roda de premsa prèvia al duel al Parc dels Prínceps. 

“Estem molt motivats veient com entrenen i com competeixen els jugadors”, ha continuat Xavi, que també ha reconegut que al davant hi serà un dels equips més forts d’Europa. “El PSG és un equip fet per guanyar la Champions i té un dels millors entrenadors del món, que és Luis Enrique”, ha afegit.

Si la roda de premsa de Jules Kounde ha tingut Kylian Mbappé com a protagonista, la de Xavi ha girat al voltant de les paraules de Luis Enrique en la seva roda de premsa matinal, en què ha afirmat que ell tenia més essència Barça que no pas Xavi. L’egarenc, company seu al Barça durant set anys -sis com a companys i una com a tècnic seu- ha respost amb elogis i més elogis cap a l’asturià: “Hi tinc una gran relació i li tinc tot el respecte del món. Els dos busquem el mateix”.

Penso que el PSG és el favorit perquè ens va treure un dels nostres millors jugadors

XAVI

En aquet sentit, Xavi ha tret pit pel fet que quatre dels vuit tècnics als quarts hagin passat per la Masia: “Podem presumir que Luis Enrique, Guardiola, Arteta i jo mateix tinguem ADN Barça”. 

Sobre el favorit de l’eliminatòria, Xavi ha estat clar: “Penso que el PSG és el favorit perquè ens va prendre un dels nostres millors jugadors”. L’egarenc es referia a Ousmane Dembélé, a qui Xavi va voler retenir a l’estiu. “Tenen Mbappé, Dembélé, Kolo Muani, Vitinha...”, ha explicat, conscient que no tot se centra en Mbappé o Dembélé. “Cal evitar les seves transicions, fer més vigilàncies i estar molt brillants a nivell defensiu”, ha repetit.

La faceta defensiva serà una de les claus de l’eliminatòria. “Els equips de Luis Enrique potser són els més intensos del món. He estat jugador seu i ho he viscut”, ha reconegut, en un nou elogi a Lucho. Després ha recordat la temporada 2014/15, l’última de Xavi al Barça, en què va guanyar el triplet sota les ordres de Luis Enrique. “Va ser un any difícil al principi, però després tot es va encaminar i va acabar de cinema amb un triplet i podent aixecar la Champions com a capità. Crec que el vaig ajudar molt en una etapa complicada”, ha afirmat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut