Luis Enrique:

Luis Enrique: "Serà una gran eliminatòria"

El tècnic asturià ha valorat amb ganes l'anada dels quarts de final de la Champions, on "espera un gran ambient" / FOTO: PSG

En la roda de premsa prèvia a l'anada dels quarts de final de la Champions, el tècnic del PSG, Luis Enrique, ha atès els mitjans de comunicació. Segons l'entrenador asturià, els jugadors i el cos tècnic estan molt "emocionats" per aquesta eliminatòria i per "la possibilitat de passar a la següent". Ha valorat positivament el Barça, a qui considera un gran rival. I ha restat importància que la tornada sigui a Montjuïc.

Luis Enrique: "Voldria que juguessin tots els jugadors"

El Barça té fins a set jugadors apercebuts per a la tornada de la Champions. Ronald Araujo, Lamine Yamal, Ferran Torres, João Félix, Sergi Roberto, Christensen i De Jong si reben una targeta groga, no podran disputar el partit al Lluís Companys. Per això, Luis Enrique ha manifestat que preferiria que el partit es disputés amb la màxima normalitat. "Si fos possible, m'agradaria que juguessin fins i tot els lesionats", ha afegit.

Quan li han preguntat sobre Xavi Hernández, ha afirmat "coneixe'l com a company i com a jugador", però "no com a entrenador". "Haver jugat i entrenat al Barça em fa saber com és el Club. Ara bé, no sé si això és un avantatge o no", ha conclòs amb referència al seu passat blaugrana.

Respecte del partit, espera que "l'ambició superi la pressió" en els seus jugadors. Tot i que també ha asseverat no entendre "per què es pressiona un equip amb zero Champions". Això ho ha relacionat amb l'estat actual del Barça dient que "ningú pot considerar-lo un equip dèbil i menys amb cinc Champions".

Finalment, ha confirmat "tenir la decisió presa" sobre el substitut del lateral dret, Achraf Hakimi, que es perdrà l'anada per sanció. El seu recanvi natural, Nordi Mukiele, es va lesionar davant el Clermont Foot a la darrera jornada de Ligue 1. 

Danilo Pereira: "El Barça té molt talent individual"

El pivot portuguès del PSG ha precedit el seu tècnic a la roda de premsa, on ha apreciat l'estat de forma del Barça. "Sabem del talent individual que tenen, tanmateix, no ens podem centrar només en un sol jugador", deia amb referència a Lamine Yamal. Segons Pereira, el PSG està millor anímicament que en altres ocasions, precisament, pel que fa a la unió tant a fora com a dins del terreny de joc. "Hem de tenir la pilota i evitar que el Barça la tingui", ha destacat respecte del plantejament de demà. Un partit que afrontaran "amb més calma del normal", gràcies al fet que Luis Enrique els ha ajudat a encarar-lo amb més confiança.

El '2' del PSG ha col·locat l'etiqueta de favorit al Barça, "ja que ells tenen cinc Champions". Un comentari que ha fet servir per rebaixar la pressió sobre l'eliminatòria. "Ambdós són dos grans equips, no cal dir que un és superior a l'altre". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut