La convocatòria per viatjar a París

La convocatòria per viatjar a París

Aquesta és la llista de Xavi Hernández per al partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el PSG

Els quarts de final de la Champions ja son aquí. El FC Barcelona juga aquest dimecres a París, contra el PSG, en un duel d'altura molt important per als culers. L'equip de Xavi Hernández buscarà fer un gran partit i poder portar l'eliminatòria a Barcelona amb la balança a favor. 

Amb les energies renovades després de l'aturada per la disputa de la final de la Copa del Rei, el Barça viatja a París amb la següent llista de convocats: Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort. Pedri i De Jong formen part d'aquesta convocatòria, tot i que encara no tenen l'alta mèdica. Per la seva part, Gavi acompanyarà l'equip a París. 

D'aquesta manera l'equip ja es prepara per aquest enfrontament, programat per a les 21 hores d'aquest dimecres al Parc dels Prínceps. Un escenari que els culers trepitjaran aquesta tarda, 24 hores abans, per acabar d'ultimar els detalls en el darrer entrenament abans de la gran cita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut