El Paris Saint-Germain, cinc mesos sense perdre

El Paris Saint-Germain, cinc mesos sense perdre

El conjunt de Luis Enrique no perd un partit des del 7 de novembre, quan va caure contra l’AC Milan a la 4a jornada de la fase de grups de la Champions / FOTO: PSG

L’esperat duel contra el PSG és cada cop més a prop. I el conjunt francès hi arribarà en un gran moment, com a líder destacat de la Ligue 1 i havent encadenat un total de cinc mesos sense perdre. L’equip de Luis Enrique no cau des del 7 de novembre.

Cal remuntar-se fins a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions per trobar aquella última desfeta del conjunt parisenc. Va ser un 2-1 a San Siro que començava a comprometre la classificació dels de Lucho per als vuitens, que finalment van assegurar el seu passi empatant els dos últims partits d’un grup terrorífic amb Borussia Dortmund, AC Milan i Newcastle.

27 partits consecutius sense derrota

Des de llavors, el PSG ha encadenat un total de 27 partits consecutius sense perdre. Han estat 19 victòries i 8 empats en una ratxa en què l’equip francès ha assolit victòries de mèrit, com la del Reale Arena de Sant Sebastià (0-2), la més recent obtinguda a Marsella amb més de mig partit amb un home menys (0-2) o l’aconseguida contra el Rennes el passat dimecres que assegurava el seu bitllet per a la final de la Coupe (1-0). Es troba a només cinc partits d’igualar la seva última gran ratxa, que va ser de 32 partits consecutius sense perdre durant el 2022.

A París, doncs, al Barça se li presenta un repte gegant. Tombar un equip en plena forma, amb opcions encara d’assolir el primer triplet de la seva història. El seu tècnic ja sap com aconseguir-ho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut