Les històries creuades entre Barça i PSG

Les històries creuades entre Barça i PSG

Diversos jugadors d'ambdós equips han compartit vestuari lluny de Barcelona i París

FC Barcelona i PSG es veuran les cares en els quarts de final de la Champions, però el que és segur és que alguns dels jugadors d'ambdós equips tornaran a trobar-se en un terreny de joc després de compartir vestidor en anys anteriors. Tant futbolistes blaugranes com del conjunt francès han tingut un passat conjunt lluny de Barcelona o París en altres clubs, fet que li posarà encara més sabor a l'apassionant duel de la màxima competició continental per un lloc a les semifinals.

Lewandowski i Lucas, al Bayern

Robert Lewandowski i Lucas Hernández van estar tres anys junts al Bayern de Múnic. El defensa francès va firmar pel conjunt bavarès per a la temporada 2019/20, provinent de l'Atlètic de Madrid, quan el polonès ja portava cinc campanyes a Alemanya.

Raphinha i Nuno Mendes, a l'Sporting Clube

L'Sporting de Portugal va ser el segon club de Raphinha en la seva carrera. Amb només 21 anys, el brasiler va firmar amb un dels equips més potents de Portugal. Allà va coincidir amb Nuno Mendes, que començava a despuntar al conjunt portuguès alternant entre el primer i el segon equip. Els dos jugadors només van coincidir la temporada 2019/20, ja que Raphinha va marxar al Stade Rennes el curs següent.

Cancelo, tot un rodamon

João Cancelo podrà explicar que durant la seva carrera ha compartit vestidor amb molts jugadors. El portuguès ha coincidit en diferents equips amb fins a tres futbolistes que actualment militen al PSG, com són Carlos Soler, amb el portuguès vestint la samarreta del València, i en les cessions a l'Inter de Milà i al Bayern, on va coincidir amb Milan Skriniar i Lucas Hernández respectivament. Tot i això, Cancelo i el defensa francès no van arribar a jugar junts, ja que Lucas estava lesionat de gravetat.

Ferran, amb Carlos Soler i Kang-in Lee al València

Al València hi van coincidir més jugadors actuals de Barça i PSG. Ferran Torres va compartir terreny de joc amb Carlos Soler i Kang-in Lee en les temporades que va estar el tauró al combinat valencià, entre el primer i el segon equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut