Un abril intens

Un abril intens

Aquest mes els blaugranes afronten els quarts de final de la Champions i tres duels de competició domèstica, entre els quals destaca el Clàssic

Per l'abril, partits mil. El calendari dels blaugranes aquest mes ve carregat. Arribant a un dels mesos més decisius de la temporada, els homes de Xavi afronten quatre setmanes clau per l'esdevenir de la competició domèstica i l'europea. I és que aquest mes alberga els quarts de final de la Champions League i tres partits de Lliga, entre els quals hi ha el Clàssic al Bernabéu.

Una nova eliminatòria europea

Tot i que l'abril comença amb una setmana de descans per la celebració de la final de la Copa del Rei, ràpidament apareix un partit exigent i il·lusionant a parts iguals per l'equip blaugrana. El dimecres 10 d'abril es disputa l'anada dels quarts de final de la Champions League contra el PSG al Parc dels Prínceps (21.00 hores). Un duel que pot començar a decidir quin serà l'equip que estarà a les semifinals.

Òbviament, l'objectiu del Barça és sortir de París amb un resultat favorable per segellar la classificació a casa. El partit de tornada es jugarà el dimarts 16 d'abril a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (21.00 hores).

La lluita per la Lliga continua

Sense temps per a descansar, els blaugranes es toparan amb el primer partit de Lliga del mes, just després de l'anada de la competició europea. El dissabte 13 d'abril, visitaran l'Estadi Nuevo Mirandilla per enfrontar-se al Cadis (21.00 hores) i intentar mantenir la bona ratxa. Una dinàmica que es mirarà d'aguantar fins al final del mes quan els culers visitin Mestalla. El dissabte 27 en una hora atípica, els de Xavi s'enfrontaran al València (14.00 hores) per posar punt final a l'abril.

Un plat fort: el Clàssic

Després de la tornada europea i abans del València, els barcelonins disputaran un dels partits més interessants i exigents de la temporada: el Clàssic. El diumenge 21 d'abril, el FC Barcelona s'enfrontarà al Real Madrid al Bernabéu (21.00 hores) amb l'objectiu de rascar punts i retallar la distància amb el conjunt blanc a la taula classificatòria. Un partit que pot fer trontollar el lideratge del combinat madrileny i tornar a entrar de ple en la lluita pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut