Entrenament amb el retorn dels internacionals

Entrenament amb el retorn dels internacionals

Xavi Hernández ja disposa de tots els efectius per a preparar el partit de dissabte contra Las Palmas a Montjuïc (21.00h)

S'acaba, definitivament, l'aturada de seleccions. Toca tornar a pensar en la Llgia i preparar en les millors condicions la visita de Las Palmas a Barcelona, aquest dissabte a partir de les 21.00h. Davant la seva afició, el Barça vol seguir demostrant una millora evident en les darreres setmanes, tant a la Champions com a la Lliga, on ha sumat 13 dels últims 15 punts en joc i ha recuperat la segona posició de mans del Girona.

 

Així, pensant en aquest duel, Xavi Hernández ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip, entre els quals s'inclouen tots els internacionals que han estat concentrats amb les seves seleccions, i també amb M. Casadó, Kochen, Mikayil i Mbacke del Barça Atlètic.

A més de ser una gran oportunitat per a seguir en ratxa i poder retallar punts al Madrid si punxa a casa contra l'Athletic Club, el partit contra Las Palmas serà el darrer abans de l'anada dels quarts de la Champions a París, el dia 10 de març. Això es deu a que el cap de setmana que ve queda reservat a la final de la Copa del Rei que disputen Athletic Club i Mallorca.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut