Una final per a Lewandowski

Gal·les és el rival amb el qual es medirà la selecció polonesa per accedir al grup D de l'Eurocopa 2024

Robert Lewandowski té a tocar l'accés a la fase de grups de l'Eurocopa que es disputarà aquest proper estiu. El davanter del Barça, que va fer els deures el passat dijous en vèncer la selecció d'Estònia 5-1, s'enfrontarà aquest dimarts a la selecció de Gal·les, que també va fer els deures amb una contundent victòria per 4-1 contra la selecció de Finlàndia.

La final del play-off A entre els dos combinats nacionals es jugarà a la capital dels 'Dracs', concretament al Cardiff City Stadium (20.45 hores). El vencedor s'unirà al Grup D de l'Europeu on ja hi ha la França de Kounde, els Països Baixos de De Jong i la selecció austríaca.

Decisiu a les 'semis'

Lewandowski ja va mostrar-se molt actiu en atac i va ser clau en el joc ofensiu de les 'Àguiles Blanques', amb una assistència i tres xuts entre els tres pals. Tot i no marcar, el '9' del Barça va assistir Jakub Piotrowski al gol que va suposar el 3-1. Frankowski, Zielinski, Szymanski i Mets en pròpia, van completar la golejada de Polònia contra Estònia, amb 10 minuts claus on van marcar tres gols del 70 al 80.

Dimarts de molta acció

A banda del compromís de Polònia aquest dimarts tenen lloc altres duels interessants. 'La Rojita' de Fermín López encetarà la jornada contra la selecció sub-21 de Bèlgica a les 19.00 hores. A les 20.30 hores, Araujo i Faye s'enfrontaran a la Costa d'Ivori i Benín, respectivament. A les 20.45, simultàniament al Gal·les-Polònia, els 'Joãos' disputaran un partit contra Eslovènia, després d'haver descansat contra Suècia. Kounde a les 21.00 hores rebrà a la selecció xilena al Vélodrome de Marsella, mentre que Ter Stegen i Gündogan ho faran amb els Països Baixos a Frankfurt. La jornada la tancarà un apassionant Espanya-Brasil a les 21.30.