Cubarsí, un altre debutant menor de 20 anys

Cubarsí, un altre debutant menor de 20 anys

El català ha jugat els seus primers minuts amb la selecció espanyola en el partit contra Colòmbia

Amb 17 anys, Pau Cubarsí, continua escrivint pàgines de la història. Aquesta vegada ho ha fet amb la selecció espanyola, ja que en el duel amistós contra Colòmbia el central ha disputat els seus primers minuta amb la samarreta de "La Roja".

El central ha estat el cinquè i últim canvi de Luis de la Fuente en entrar al minut 83 en el lloc de Laporte. En total, la jove perla blaugrana ha disputat 11 minuts en la derrota del combinat espanyol contra el colombià (0-1).

Amb aquest debut, el de l'Estanyol es converteix en el segon debutant més jove en disputar un duel amb l'elàstica vermella i en el central més precoç, amb 17 anys i 60 dies.

Els tres més joves són blaugranes

Una demostració que el talent de La Masia continua deixant empremta en el món del futbol és que els tres jugadors més joves que han debutat amb la selecció espanyola són culers formats en el planter. La llista l'encapçala Lamine Yamal que va disputar els seus primer minuts amb tan sols 16 anys i 57 dies.

El top 2 ara l'ha passat a ocupar Pau Cubarsí amb 17 anys i 60 dies, però abans hi estava Gavi amb 17 anys i 62 dies, només dos dies més que el central.

Altres debutants culers sub-20

Ara bé, si repassem la llista de debutants més joves, trobarem fins a cinc blaugranes més que van jugar per primer cop amb el combinat espanyol quan encara tenien menys de vint anys. Ansu Fati ho va fer amb 17 anys i 308 dies i Bojan Krkić amb 18 anys i 13 dies.

Altres com Pedri van debutar amb 18 anys i 120 dies, Munir amb 19 anys i 7 dies i tancant el rànquing hi ha Alejandro Balde amb 19 anys i 36 dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut