El minut a minut de l'aturada internacional, en clau blaugrana

Seguiment actualitzat de tota la presència blaugrana en l'aturada per als partits internacionals

Última aturada per als partits internacionals de la temporada 2023/24. Un gran gruix de la plantilla que dirigeix Xavi Hernández està convocat amb les seves seleccions, i aquí en farem el seguiment actualitzat de tot el que succeeixi per als culers.

DIMARTS, 26 DE MARÇ

23.45 h - Lewandowski, classificat per a l'Eurocopa. Polònia ha derrotat a Gal·les a la tanda de penals després d'acabar el temps reglamentari i la pròrroga amb 0-0. Lewy ha completat els 122 minuts que ha durat l'enfrontament i ha marcat el primer penal polonès de la tanda.

23.25 h - Victòria per a França i empat per a la selecció espanyola. El combinat de Luis de la Fuente ha empatat contra el Brasil (3-2) amb una actuació brillant de Lamine Yamal que ha forçat el penal que ha donat el primer gol i ha assistit en el segon. El davanter ha sortit de titular i ha disputat 92 minuts del xoc.  Qui també ha participat ha estat Pau Cubarsí que ha entrat en el lloc de Le Normand en el minut 81, jugant així 18 minuts. D'altra banda, Kounde amb la selecció francesa ha disputat 83 minuts.

22.40 h - La Portugal dels Joaos ha caigut davant d'Eslovènia per 2-0. Els dos blaugranes han sortit com a titular, però mentre que el davanter ha disputat els 94 minuts que ha durat el duel, el lateral n'ha jugat 88. D'altra banda, l'Alemanya de Gündoğan i Ter Stegen ha derrotat als Països Baixos (2-1) en un enfrontament on els dos alemanys culers han estat titulars. El porter ha completat el partit i el migcampista ha estat canviat al minut 59.

21.00 h - Victòria de la selecció sub-21 contra Bèlgica (1-0). El blaugrana, Fermín López ha sortit de titular i ha disputat un total de 87 minuts. Amb aquest triomf l'equip de Santi Denia s'afiança en la primera posició del grup.

16.30 h - Darrer dia de partits internacionals. Avui els blaugranes posen punt final a l'aturada amb alguns partits més destacats que altres. Qui s'ho juga tot és Lewandowski que es disputa l'accés a la fase de grups de l'Eurocopa contra la selecció de Gal·les. Fermín també té un duel important, la selecció masculina sub-21 s'enfronta a Bèlgica en un partit classificatori per a l'europeu d'aquesta categoria, que se celebrarà a Eslovàquia el 2025.

Repassem tots els duels i els horaris:

• ESPANYA SUB-21 - Bèlgica sub-21 (19.00h)
  • Gal·les - POLÒNIA (20.45h)
  • Eslovènia - PORTUGAL (20.45h)
  • ALEMANYA - Holanda (20.45h)
  • FRANÇA - Xile (21.00h)
  • ESPANYA - BRASIL (21.30h)

DILLUNS, 25 DE MARÇ

12.00 h - Després d'una jornada sense participació blaugrana en els duels internacionals, torna a rodar la pilota per al futbol culer. Avui és el torn de la Bolívia de Jaume Cuéllar. El jugador del Barça Atlètic, disputarà el seu segon partit amistós a Algèria, en aquest cas contra l'Andorra a les 22.00 hores.

DISSABTE, 23 DE MARÇ

23.00 h - En el duel amistós amb més representació barcelonista de la jornada, Ter Stegen i Gündoğan han vençut Kounde. Els tres blaugranes han estat titulars en el França 0 - Alemanya 2. El porter culer ha estat protagonista amb una gran aturada a Mbappé per deixar la porteria a zero al Groupama Stadium. Per la seva part, el migcampista blaugrana ha disputat 72 minuts i el defensa, 61.

22.00 h - Araujo no ha saltat al terreny de joc en l'empat de la selecció de l'Uruguai a San Mamés contra la selecció basca.

22.00 h - Raphinha ha disputat 79 minuts en el triomf del Brasil davant Anglaterra a Wembley (0-1).

10.30 h - En el dia d'avui tenim un menú de seleccions molt complet. I és que pot haver-hi quíntuple participació blaugrana. El Brasil de Raphinha s'enfronta a Anglaterra, l'Uruguai d'Araujo juga contra Euskadi i l'Alemanya de Ter Stegen i Gündoğan diputen un amistós contra la França de Kounde.

• Anglaterra - BRASIL (20.00h)
  • Euskadi - URUGUAI (20.00h)
  • FRANÇA - ALEMANYA (21.00h)

10.20 h - Bon dissabte! El cap de setmana es desperta amb bones notícies. A banda del debut de Pau Cubarsí en el duel de la selecció espanyola contra Colòmbia, l'actualitat blaugrana comença amb bones notícies. Jaume Cuellar va ser titular en el partit d'aquest divendres de Bolívia contra Algèria (2-3). L'extrem va ser un dels jugadors més complets del xoc i va disputar 67 minuts, ja que a la segona meitat va ser intercanviat.

DIVENDRES, 22 DE MARÇ

23.15 h - Pau Cubarsí ha disputat els primers minuts amb la selecció espanyola en la derrota contra Colombia (0-1). El central ha estat el cinquè i últim canvi de Luis de la Fuente en entrar en el minut 83 en el lloc de Laporte. Amb el dorsal 26, el jove central ha disputat un total de 11 minuts en el seu debut amb "La Roja" i s'ha situat com el segon jugador més jove en debutar amb el combinat espanyol. Aquest xoc també ha tingut la participació de Lamine Yamal. El davanter ha entrat en el minut 72 en el lloc de Pablo Sarabia.

- 10.45h - Bon dia, culers! Després de la gran victòria de Lewandowski per posar-se a només un partit de l'Eurocopa, avui també hi ha activitat blaugrana. El primer serà el central del Barça Atlètic Mika Faye, que podria debutar amb la selecció absoluta de Senegal contra Gabon (20.30h). Una hora més tard, qui podria debutar amb l'absoluta és Pau Cubarsí, en una selecció espanyola, també amb Lamine Yamal, que juga a Londres contra Colòmbia. A partir de les 22h, un altre jugador del filial com Jaume Cuéllar juga amb Bolivia contra Algèria. Tots tres partits, amistosos.

• SENEGAL - Gabon (20.30h)
  • ESPANYA - Colòmbia (21.30h)
  • Algèria - BOLIVIA (22.00h)

DIJOUS, 21 DE MARÇ

23.00 h - El duel entre Portugal i Suècia (5-2), ha tancat la participació blaugrana del primer dia amb partits de seleccions. Maluradament, no hem pogut veure en acció als Joaos, ja que el tècnic portuguès ha donat festa a ambdós culers.

22.50 h - Lewandowski a un pas de l'Eurocopa. Polònia ha guanyat a Estònia amb un festival de gols (5-1) on el davanter culer ha fet una assistència. El polonès ha sortit com a titular i ha disputat els 90 minuts. Així doncs, la seva participació en l'Eurocopa dependrà del resultat de la final contra Gal·les, en un partit que es disputarà a Cardiff dimarts que ve.

21.00h - Fermin ha estat titular en el partit que la selecció espanyola sub-21 ha disputat contra Eslovènia i que ha acabat amb derrota dels de Santi Denia per 0-2. El migcampista blaugrana ha disputat la primera part, ja que a la segona, el tècnic ha aprofitat per fer rotacions. A més, el blaugrana ha estat a punt de perforar la porteria rival; una ocasió que en cas de ser transformada hagués servit per empatar el duel al minut 35.

11.00h - Primer dia amb partits per als culers. El més important és el que té Robert Lewandowski i la seva Polònia, que juguen les semifinals de la repesca de l'Eurocopa contra Estònia (20.45h). Fermín López té partit amb la sub21 espanyola contra Eslovènia (19h) i Portugal, sense els Joãos, que descansen, juga un amistós contra Suècia (20.45h).