Lewandowski, l'home gol de la Lliga

Lewandowski, l'home gol de la Lliga

Cap jugador ha participat en més gols que el davanter polonès, que va ser l'MVP del partit contra l'Atlètic de Madrid

Robert Lewandowski. Aquest nom fa esfereir a les defenses rivals. I no és per menys. El polonès, després de fer un autèntic partidàs contra l'Atlètic de Madrid amb un gol, dues assistències i l'MVP de l'enfrontament, està de dolç. El 9 blaugrana, amb un inici de 2024 pletòric, ha arribat als 20 gols aquesta temporada i ja porta 13 campanyes assolint aquesta xifra. Una fita més d'un davanter històric.

13 gols i 7 assistències

A més, l'exhibició contra el conjunt matalasser l'ha catapultat a les estadístiques. Després de marcar el segon gol i assistir en el primer i el tercer, Lewandowski s'ha convertit en el jugador amb major participació directa (marcant o assistint) en dianes a la Lliga aquest curs, amb 20 (13 gols i 7 assistències), superant així els 19 de Bellingham (16+3) i Dovbyk (14+5). A més, el polonès és el primer jugador visitant que ha estat capaç de generar tres gols a la Lliga en un mateix partit contra l'Atlètic de Madrid des que ho fes Cristiano Ronaldo el 2016.

ATMadrid_FCB-133

Aquests números de Lewandowski també han permès que el FC Barcelona aconseguís fites col·lectives contra l'elenc madrileny, i és que els de Xavi Hernández han assaltat el Metropolitano un any més. De fet, l'Atlètic de Madrid no perdia un partit de Lliga al seu camp des del gener de 2023 i, precisament, també contra el Barça (0-1). El balanç dels blaugranes en terres madrilenyes és de notable, ja que són l'equip que més vegades ha guanyat els matalassers en el seu feu en totes les competicions. A més, el 0-3 d'aquest diumenge ha sigut la major golejada patida pels blanc-i-vermells en el seu estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut