Xavi:

Xavi: "És moment per a somiar"

El tècnic blaugrana, més que content després d'"un dels millors partits de la temporada, si no el millor" en un gran triomf al Metropolitano

Partit rodó del Barça al Metropolitano. Exhibició blaugrana, amb un 0-3 abans de l'aturada per a les seleccions que allarga l'eufòria que venia arrossegada de la Champions. Els de Xavi Hernández han tingut una nit pràcticament perfecta, i tot i que el tècnic ha acabat expulsat, això no ha embrutat la gran actuació dels seus.

De fet, Xavi ha valorat que "ha estat un partit ideal de la nostra metodologia i filosofia de joc. Ha sigut un partit perfecte del joc de posició, i en defensa ens han generat molt poc. Un dels millors partits de ña temporada, sinó el millor", ha assegurat.

No només això, ja que després d'encadenar diversos bons partits i amb grans resultats, tant en Lliga com a la Champions, creu que "és moment per a somiar. Estem en el millor moment de la temporada. Això és el nostre ADN Barça. Per desgràcia, no ha sortit en tots els partits, però a vegades surten partits brillants com avui, i quan surten es gaudeixen molt."

Ha estat una actuació brillant, a nivell global, però també per a moltes individualitats, com la de Lewandowski, amb un gol i dues assistències, a més d'una infinitat de grans accions del polonès, de qui Xavi ha dit que "potser ha fet el millor partit des que és al Barça, ha estat excel·lent. "Sobre la seva expulsió, li ha restat importància, justificant que "l'important és l'equip", però ha explicat que "m'ha dit el quart àrbitre que ha estat pels gestos... a veure què posa l'acta. Jo gesticulo molt, perquè ho visc i vull que guanyi el meu equip. Per a mi era innecessària i injusta, però s'ha d'acceptar."

La victòria en un escenari tan exigent segueix elevant el valor de La Masia. Amb Fermín golejador, Héctor Fort i Cubarsí com a titulars, Casadó debutant en Lliga, Xavi admet que "La Masia sempre ha format part del nostre ADN. Els equips grans del Barça sempre s'han nodrit de jugadors de la casa. Estan preparats, per això els posem."

També ha posat avui a João Félix que, com a l'anada, li ha marcat a l'equip del que n'és propietat. "Ha fet un partit molt bo, i sobretot sense pilota, ajudant molt. Estava extramotivat, era un partit per a ell i per això hi hem apostat. Ens ha marcat diferències i estic molt content amb ell". Un triomf, un més, que no pot portar a cap possible relaxació. El Barça ha escalat al segon lloc de la Lliga, i tot i que el primer queda a vuit punts, Xavi té clar que "som el Barça, i aquí no es relaxa ningú. Els apretaré més que mai, i ara que marxo a final de temporada, encara més."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut