Atlètic de Madrid - Barça: Test de nivell abans de l'aturada

Atlètic de Madrid - Barça: Test de nivell abans de l'aturada

Dos dels vuit millors equips d'Europa es veuen les cares al Civitas Metropolitano en un duel de màxima exigència per als culers

L'estat d'alegria immensa que va experimentar tot el barcelonisme el passat dimarts, en classificar-se per als quarts de final de la Champions encara dura. Després de tornar a plantar-se entre els vuit millors equips del continent, el Barça, però, torna a tenir un examen dels més complicats de la temporada, contra un Atlètic de Madrid, i al seu camp, que també arriba en una situació molt semblant a la dels blaugrana.

Contra el millor local de la Lliga

Els matalassers també venen d'assegurar-se la seva presència als quarts de la Champions després d'eliminar l'inter de Milà a la tanda de penals, en el Civitas Metropolitano, l'escenari que ara rebrà el FC Barcelona. Els de Xavi Hernández buscaran un fet inèdit aquesta temporada, que seria guanyar en un estadi on no ho ha fet ningú. De fet, l'equip que entrena el Cholo Simeone és el millor local de tota la competició, amb 40 dels 42 punts que han disputat a casa.

El Barça, l'últim a guanyar-hi

No obstant això, l'últim equip en sumar-hi els tres punts com a visitant és el Barça, que en la jornada 16 de la passada campanya va imposar-se per la mínima gràcies a un gol de Dembélé. Malauradament, si els de Xavi Hernández són capaços de sortir del Civitas Metropolitano no servirà per a retallar punts amb el Reial Madrid, que segueix sense fallar i va guanyar al Sadar contra l'Osasuna (2-4).

A l'assalt de la segona posició

Del que sí que serviria, i no és poca cosa, és per assaltar d'una vegada per totes la segona posició del Girona, que va caure a Getafe (1-0) i queda, amb un partit més, un punt per sobre del Barça. A més, si tenim en compte l'enfrontament directe entre Atlètic i Barça, actualment els de Simeone estan sis punts per sota, pel que poder-se distanciar a nou seria una diferència important i s'afrontaria l'aturada per a les seleccions amb unes sensacions immillorables.

El factor João Félix

Un factor diferencial, en el partit d'anada, va ser João Félix. El portuguès, que juga a Can Barça en condició de cedit pels madrilenys, va fer una exhibició que va arrodonir amb un gran gol (1-0), l'únic del duel. Ara, en l'ambient hostil que el rebrà, buscarà reivindicar-se una vegada més i ajudar els blaugrana a tornar amb un triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut