La convocatòria per al transcendental partit contra l'Atlètic de Madrid

La convocatòria per al transcendental partit contra l'Atlètic de Madrid

Xavi Hernández ha facilitat una llista amb 21 blaugranes, en què destaca la novetat de Marcos Alonso

Partit important per a la classificació de la Lliga. El FC Barcelona visita el camp de l'Atlètic de Madrid aquest diumenge 17 de març a les 21 hores. Els del Cholo Simeone, que també es van classificar per als quarts de final de la Champions, ocupen la tercera plaça de la taula a sis punts dels de Xavi Hernández. Per tant, l'objectiu dels blaugranes és sumar les tres unitats per allunyar-se dels matalassers i aprofitar la derrota del Girona per aconseguir la segona plaça.

Per aquest transcendental duel contra els madrilenys, Xavi Hernández ha confeccionat una llista amb una cara nova i una absència. El retorn de Marcos Alonso després de disputar el seu darrer partit el 7 de novembre. El defensa va ser intervingut dels seus problemes lumbars el passat 3 de gener i fins a la data havia acumulat set partits, dels quals en quatre havia estat titular. D'altra banda, el tècnic no podrà comptar amb Cancelo que és baixa per uns problemes físics.

 

Així doncs, aquesta és la llista de 21 barcelonistes: Ter Stegen, R. Araujo, I. Martinez,  Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Joâo Félix, Christensen, Fermín,  Marcos A., Romeu, Vítor Roque, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut