Ter Stegen:

Ter Stegen: "Estem il·lusionats per seguir a la Champions"

El porter alemany ha comparegut en roda de prensa en la prèvia del duel de tornada dels vuitens de final de la Champions League

Marc-André ter Stegen ha aclaparat l'atenció de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El porter alemany ha pres la paraula en la prèvia del duel contra el Nàpols per analitzar com arriba l'equip i com n'és d'important aconseguir la classificació per als quarts de final.

 

"Volem passar de fase a la Champions. Ho donarem tot", ha confessat el culer. Per aconseguir-ho, el capità té clara la fórmula: "volem mantenir la porteria a zero, així potser només marcant un gol ja guanyes". I és que els darrers tres duels els blaugranes no han encaixat cap gol. Precisament, l'últim equip qui va perforar la xarxa barcelonina va ser el combinat italià en el partit d'anada.

Preguntat per quin Nàpols s'espera, el teutó ha deixat clar que com han preparat el duel l'equip italià "són factors que no poden controlar". El capità prefereix focalitzar-se en la feina del vestuari i "centrar-se en com sortiran ells per aconseguir la classificació".

De fet, així ho van fer en el duel d'anada: "a Nàpols vam saber defensar molt bé. Ens van generar poques ocasions. De fet, només en van tenir una i ens vamnmarcar el gol. Aquest dimarts hem d'intentar que no en tinguin cap", ha afirmat el porter blaugrana.

També ha paralt dels seus companys en la defensa. Ter Stegen ha volgut elogiar a jugadors com Cubarsí i Christensen. Per una banda, el porter ha tingut bones paraules pel jove defensa a qui defineix com "un gran treballador tant dins com fora del terreny de joc". A més també ha volgut felicitar el "15" per la seva "nova posició": "Christensen al mig del camp ens dona més equilibri entre les línies defensives i ofensives. El veig amb confiança i tranquil·litat".

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut