Ter Stegen:

Ter Stegen: "Els 400 partits són una xifra molt bonica"

El porter alemany ha atès els mitjans de comunicació del Club després d'arribar a aquest nombre de partits com a blaugrana

Marc-André ter Stegen continua fent història al FC Barcelona. Després del partit contra el Mallorca, l'alemany ha assolit la xifra de 400 partits disputats de blaugrana. El porter ha repassat la fita amb els mitjans de comunicació del Club, on s'ha mostrat "orgullós de portar aquesta samarreta tant de temps" i ho ha qualificat de "molt bonic". El jugador nascut a Mönchengladbach ha destacat el seu compromís amb l'entitat: "Sempre intento donar el millor per aquest escut i gaudir estant al camp".

WhatsApp Image 2024-03-08 at 11.12.08

Ter Stegen vol ser un exemple a seguir

El nombre de duels disputats de Ter Stegen el col·loquen com el futbolista amb més aparicions de la plantilla del primer equip. Per això, l'alemany vol traspassar aquesta vivència als seus companys: "Intento aprofitar l'experiència de les situacions prèvies, i òbviament transmetre-ho als que acaben d'arribar o tenen algun partit menys. Miro de donar la meva versió, la meva experiència".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut