Xavi:

Xavi: "Hem de ser autocrítics i millorar molt"

El tècnic blaugrana lamenta l'oportunitat perduda de retallar distàncies amb el Madrid després d'un partit treballat, però amb poca brillantor i dues lesions

El Barça no ha estat capaç de sortir de San Mamés amb els tres punts, però Xavi Hernández ha posat en valor "un punt en un camp molt complicat" i que s'ha lluitat fins al final contra un rival molt potent, i més encara a casa seva.

Tot i això, el tècnic blaugrana ha manifestat la seva frustració després d'un partit amb una generació escassa de perill i que deixa dues lesions molt importants com les de Pedri i De Jong com a notes encara més negatives.

"Ens ha costat molt progressar. Ens ha faltat entendre més la importància de guanyar duels, sortir de pressió... no hem fet un bon partit, no hem estat còmodes. Els primers 15-20 hem estat bé, però la resta no. Hem de ser autocrítics i millorar molt per a competir", ha lamentat l'entrenador blaugrana. A més, ha qualificat el partit com una "oportunitat perduda. Estic decebut, però hi ha partits que passa, que et surten partits lletjos. L'únic punt positiu és que en defensa hem estat molt bé."

Xavi ho ha justificat, en part, per les dues lesions produïdes en la primera part: "segurament ens han afectat. Tenim molta desgràcia. Són dos futbolistes molt determinants en el nostre joc. Imagino que les trobarem a faltar. L'equip ho ha intentat, però hem generat molt poquet. Ens ha faltat aquest punt de garra i d'anar a per el partit."

Tot i això, no ho atribueix a una manca d'ambició. "La paraula no és ambició, però potser creure més en el que fem. Tenir més fe en el que estem fent, perquè era una oportunitat molt gran. Ho hem donat tot, l'equip s'ha buidat, però hem tret poc rèdit."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut