Pedri i Gündoğan confien en acabar be la temporada

Pedri i Gündoğan confien en acabar be la temporada

El canari i l'alemany han parlat sobre la qualitat de l'equip i els objectius del curs actual en una taula rodona amb mitjans asiàtics

Millorar per guanyar. Pedri i Gündoğan confien que encara queda temps per fer grans coses aquesta temporada. En una taula rodona amb mitjans asiàtics, els migcampistes blaugranes han repassat l'actualitat del club i han valorat l'estat actual de l'equip i els objectius que encara poden assolir aquest curs. Segons els culers, el més important de tot és centrar-se a guanyar els partits de Lliga i superar l'eliminatòria contra el Nàpols per accedir a quarts de final de la Champions.

"Ens ha faltat consistència"

"Han passat moltes coses aquesta temporada, però a hores d'ara encara podem millorar i a guanyar". Gundogan té les coses clares. Tot i no haver vist la millor versió de l'equip en alguns trams de la temporada, el migcampista alemany creu en el potencial del vestidor i les possibilitats per assolir els objectius d'aquesta temporada: "Sabem que la lliga està més difícil, intentem no pensar en la classificació i en la Champions hem de finalitzar la feina i classificar-nos". Pedri també ha coincidit amb el seu company de vestidor. Amb un punt més d'ambició el canari ha declarat que li "agradaria guanyar els dos títols que queden". Tot passa per "acumular una bona ratxa en la competició domèstica i continuar lluitant com en el partit contra el Nàpols a la Champions".

Ara per ara, els de Xavi estan en una bona dinàmica, però els culers són conscients que no sempre han estat al mateix nivell: "Crec que durant la temporada hem anat mostrant un bon futbol, però ens ha faltat consistència. Estem en un procés on a poc a poc anem millorant, però crec que hi ha les condicions per tornar a estar al top", ha afirmat Gündoğan.

"El futur d'aquest club està assegurat"

En la seva arribada, Gundogan va automàticament convertir-se en un dels jugadors més veterans de l'equip. I és que l'alemany va aterrar en un vestidor jove ple de talent nou. Segons el migcampista "jugadors com Pedri, Lamine o Gavi han demostrat el seu potencial i encara tenen l'oportunitat d'aprendre i millorar molt". Bocabadat pel nivell que mostren jugadors que tenen entre 16 i 20 anys, Gundogan té clar que "el futur d'aquest club amb el talent que hi ha a La Masia, està assegurat".

Pedri, tot i ser part d'aquest grup de joves talents, amb la seguretat que mostra al terreny de joc pràcticament el podríem considerar un "veterà". Ell no ha passat per la Masia, però des de la seva arribada ha absorbit a la perfecció l'ADN culer i és que sap que allà està la clau del triomf: "hi ha molta gent de La Masia que té els valors del club inculcats des de petits. Són molts jugadors joves amb un futur molt bo. Més endavant podem tenir un equip millor".

L'adeu de Xavi

Ambdós migcampistes han lamentat la marxa de l'actual tècnic blaugrana. Per a Gundogan, Xavi va ser el responsable que ell anés a parar al FC Barcelona i per a Pedri ha estat un referent des de petit. "Estic trist per la seva marxa perquè crec que és un gran entrenador amb una gran personalitat. En el vestidor acceptem i respectem la decisió i d'ara endavant hem d'intentar jugar el millor possible per ell", ha confessat el "22" culer. Per a Pedri, Xavi va suposar un canvi de xip en la dinàmica blaugrana. "L'any passat vam guanyar la Lliga i gràcies a ell hem millorat molt individual i col·lectivament, ens ha donat molt".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut