Francesco Calzona:

Francesco Calzona: "El Barça és un rival molt fort, però no tenim por"

El nou entrenador del Nàpols, així com el capità Giovanni Di Lorenzo, ha analitzat el Nàpols - Barça en la prèvia de l'anada dels vuitens de final de la Champions

La sala de premsa del Diego Armando Maradona ha pogut acollir aquest dimecres una roda de premsa especial. I és que, després que Walter Mazzarri fos destituït el passat dilluns, Francesco Calzona ha agafat el relleu. 

I ja s'ha presentat davant la premsa, juntament el capità del Nàpols Giovanni Di Lorenzo. "A partir d'avui comencem de zero. M'he trobat un equip que ràpidament s'ha posat a disposició del que els hi pugui oferir. Sé que no tinc gaire temps, però hem d'accelerar aquest procés d'aprenentatge i hem de millorar ja, començant pel partit contra el Barça", ha comentat Calzona, en una roda de premsa en què ha assegurat: "El Barça és un rival molt fort, dels més forts d'Europa, tot i que ha tingut dificultats. Però no tenim por, perquè som el Nàpols. Els hem analitzat bé i m'espero un partit molt dur. Tenen grans jugadors, i també un bon entrenador. Però juguem per guanyar, sigui el rival que sigui, i d'entrada només accepto la victòria"

Per la seva part, Di Lorenzo ha comentat que "òbviament no és una bona situació, però l'equip ha pres consciència de la situació i som conscients que hem de millorar". A més, ha afegit: "Els responsables som tots i entre tots hem de sortir d'aquesta situació. El tècnic s'ha presentat amb entusiasme i això ens ho ha transmès des del primer moment. Aquest és el camí que vam marcar la passada temporada i està clar que, a partir de demà, hem de tornar a ser aquell equip que jugava amb valor i amb valentia".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut