El Nàpols canvia d'entrenador dos dies abans de rebre el Barça

El Nàpols canvia d'entrenador dos dies abans de rebre el Barça

Després de la destitució Walter Mazzarri, el rival culer a la Champions ha fet públic que Francesco Calzona agafa les regnes de l'equip

L'inquilí de la banqueta del Nàpols no serà Walter Mazzarri, el tècnic que dirigia l'equip del sud d'Itàia des del mes de novembre. Mazzarri ja era el segon entrenador dels napolitans aquesta temporada, després de l'acomiadament de Rudi Garcia, però els resultats tampoc han anat com esperava l'entitat i el tercer entrenador del curs serà Francesco Calzona.

L'actual seleccionador d'Eslovàquia, que sembla que compaginarà les dues tasques, assumeix el repte d'aixecar un equip que es troba en la novena posició de la Serie A, de la que n'és el vigent campió. El nou tècnic del Nàpols coneix bé el club, on va estar dues vegades com a tècnic assistent: primer de Maurizio Sarri i després de Luciano Spalletti, abans de fer el salt a la banqueta eslovaca. Ara, el rival més immediat del Barça vol que el seu coneixement del club i del seu entorn faciliti una adaptació immediata que començarà aquest dimecres, en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions a l'Estadi Diego Armando Maradona (20.45h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut