Xavi:

Xavi: "Els errors defensius ens maten"

El tècnic blaugrana ha reiterat la seva preocupació per les errades en defensa en un partit on s'han deixat escapar dos punts contra el Granada

Empat decebedor del Barça en un partit esbojarrat contra el Granada (3-3) en un partit que hauria pogut caure per totes bandes i on Xavi Hernández, sense èxit final, ha introduït armes ofensives com les de Raphinha o Marc Guiu. No obstant això, l'entrenador culer s'ha mostrat decebut per haver deixat escapar dos punts i ha reconegut que "els errors defensius ens maten".

 

Preocupat pels errors en defensa

A més, en un partit que s'havia posat de cara ben aviat amb el primer gol de Lamine Yamal, Xavi ha lamentat que "hem d'anar a pel partit des del primer minut, i més quan t'avances en el marcador." El tècnic ha reiterat la seva preocupació per la reiteració d'errors en defensa que estan costant molts punts."

"En atac hem generat molt però els errors grollers en defensa ens fan tenir la diferència de puntos amb el Madrid i el Girona. És un punt insuficient", ha assegurat. Sobre l'estat anímic del vestidor, ha explicat que "els jugadors estan enfadats, com tots els culers. És una oportunitat perduda i no hem estat al nivell. és un pas enrere."

Preguntat per l'objectiu de l'equip en Lliga, que queda molt complicada després de distanciar-se a deu punts del Reial Madrid, Xavi ha asseverat que "l'objectiu és no llençar la tovallola. No donem la Lliga per perduda, però sabem que és difícil." 

I si és difícil, ha repetit, és per la permissivitat en defensa. "El dia del Vila-real encaixes cinc gols, avui tres... és difícil si vols competir i guanyar coses. Portàvem dos partits molt bons. Havíem treballat molt els aspectes defensius, que són els que ens estan marcant la temporada." Sigui com sigui, oportunitat perduda i a intentar pensar, com més aviat millor, en el partit del cap de setmana vinent a Vigo contra el Celta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut