Retorn a la titularitat de Ter Stegen

Retorn a la titularitat de Ter Stegen

Tres mesos després, el porter alemany ha tornat a defensar la porteria del Barça, un cop recuperat dels seus problemes lumbars

Tres mesos després que s'operés dels seus problemes lumbars, Marc-André ter Stegen ha tornat a ocupar la porteria del Barça. Ho ha fet contra el Granada, com a titular, després de rebre aquest diumenge l'alta mèdica. 

El porter alemany, que ha tingut algunes aturades de mèrit, ha jugat els 90 minuts del partit, després de perdre's un total de 17 partits durant totes aquestes setmanes d'absència. Precisament els partits que havia jugat fins abans de la lesió, repartits en 13 a la Lliga i 4 a la Champions.

Unes titularitats on havia encaixat 15 gols i havia deixat la porteria a zero vuit vegades. Ja recuperat, ara podrà seguir ampliant els seus números.

Més de 15 minuts per a Raphinha

Qui també ha tornat a jugar en aquest Barça - Granada ha estat Raphinha. El jugador no ha estat titular, però ha entrat al terreny de joc al minut 75, substituint João Cancelo. 

El brasiler va haver de ser substituït a la primera part de la semifinal de la Supercopa d'Espanya contra l'Osasuna, el passat 11 de gener, amb una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut