Barça - Granada: Pluja de gols amb poc premi (3-3)

Barça - Granada: Pluja de gols amb poc premi (3-3)

Els blaugrana perden dos punts i desaprofiten l'oportunitat de sumar la tercera victòria seguida tot i el doblet d'un gran Lamine Yamal

El Barça deixa escapar dos punts a casa contra el Granada (3-3). En un partit boig i descontrolat, possiblement massa, els blaugrana han buscat una altra remuntada que no ha acabat arribant tot i la insistència en els minuts finals.

 

Torna Ter Stegen

Amb el retorn de Ter Stegen, gairebé tres mesos després, com a gran novetat de l'onze, ha arrencat un partit en què els blaugrana han assumit amb naturalitat el domini de la possessió. I de la possessió s'ha passat a les arribades amb cert perill. Les dues primeres, no obstant, sense rematada, ja que Gündoğan no ha arribat per poc a una gran passada d'esperó de Lewandowksi i després ha estat el polonès qui no ha pogut passar una centrada rassa de Lamine Yamal al pal llarg.

Lamine fa el primer

Però a la tercera ha estat la bona. João Cancelo ha desbordat, ha aixecat el cap i ha posat una pìlota al segon pal que Lamine Yamal ha rematat amb tot (1-0, min. 14). Segon gol de l'extrem en Lliga, tots dos contra el mateix rival. Amb el primer gol semblava que podria obrir-se una mica més el partit, però els visitants han seguit ben protegits.

El Barça perdona, i ho paga

De fet, el Barça ha necessitat una gran aparició de Kounde per a jugar-se el físic davant d'un intent de xilena d'Uzuni. El Granada pressionava la sortida de pilota i posava en problemes els culers que, tot i això, quan han pogut sortir han disposat d'una acció immillorable per a marcar el segon. Una jugada de tiralínies iniciada per Lamine, conduïda per Pedri i assistida per Gündoğan ha acabat a peus de Lewandowski que, sense porter, s'ha xocat amb un providencial Hongla que ha evitat el gol sobre la línia.

2024-02-11_FCBvsGRANADA_58

Empat dolorós abans del descans

I pràcticament en la jugada posterior, gol del Granada. Pellistri ha assistit per a la internada de Ricard Sánchez, amb passat a La Masia, que ha sorprès Ter Stegen al primer pal (1-1, min. 43). Cop dur per marxar al descans. A la represa, el Barça ha sortit anestesiat i el Granada s'ha cregut que podria treure quelcom de positiu de Montjuïc.

Minuts de bogeria i de gols per totes bandes

Ha avisat Pellistri amb un potent xut que Ter Stegen ha desviat amb la cara, però l'uruguaià ha tingut la revàlida i ha posat per davant els seus. En una cadena d'infortunis en defensa, Pellistri ha rematat a plaer una passada d'Uzuni (1-2, min. 61). I com si es tractés d'un combat de boxa, els cops s'han respost amb més cops. Gündoğan ha deixat una gran pilota de cara perquè Lewandowski, de primeres, afusellés Batalla (2-2, min. 64) per a restablir l'empat.

Lamine Yamal salva un punt

Però no n'hi havia prou amb això, que just després s'ha tornat a avançar el Granada, amb una altra dosi de molt mala sort, després d'un cop de cap d'Ignasi Miquel que atura Ter Stegen, rebota en el pal i torna a xocar a la mà del porter, que es marca en pròpia (2-3, min. 67). I quan les coses es posen més complicades es quan apareixen els genis. I al Barça n'hi ha un de molt jove però de molt bo: Lamine Yamal. Quan el seu equip estava encalladíssim, ha recuperat ell mateix i ha enviat un xot potent des de fora de l'àrea (3-3, min. 80) que ha fet que el Lluís Companys tornés a creure en viure una nit com la del Celta o l'Alabès.

RAPHINHA GRANADA

Xavi ho ha posat tot perquè així fos, donant entrada a Raphinha, que també ha tornat de lesió i a Marc Guiu en els darrers minuts. El jove davanter n'ha tinguda una de molt clara, però ha perdonat i el Barça s'ha quedat amb la sensació d'haver desaprofiat una gran ocasió per a enganxar-se a la segona posició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut