Vitor Roque: un gol cada 46 minuts

Vitor Roque: un gol cada 46 minuts

L'atacant brasiler genera il·lusió amb l'encert golejador en els 93 minuts que ha disputat

Ser davanter del Barça és una feina que no està l'abast de tothom. Fins a 18 davanters han arribat a l'equip català en les últimes 10 temporades. L'últim a fer-ho ha estat Vitor Roque, el Tigre procedent d'Athlético Paranaense. El '19' ja ha mostrat fins en dues ocasions les urpes en els 93 minuts que ha disputat en Lliga amb els de Xavi Hernández. 

El '19' blaugrana ha disputat el temps equivalent a un partit sencer, tot i no haver jugat encara de titular en cap dels partits. Contra l'Osasuna va ser el primer cop en què Vitor Roque va olorar el gol. Només va necessitar 28 minuts per rematar impecablement la centrada de João Cancelo al fons de la porteria. Una estrena golejadora que es traduïa en victòria per als seus.

Tres dies després, es va estrenar a domicili contra l'Alabès amb el gol que sentenciava el triomf culer sobre els blanc-i-blaus. Amb les dues dianes aconseguides, l'atacant brasiler registra una ràtio d'un gol cada 46,5 minuts, és a dir, anota un gol a cada meitat del partit.

Lewandowski, una màquina de generar gols

El davanter polonès va demostrar en només un any perquè és un dels millors jugadors del món. Durant la seva primera temporada a la Lliga, va marcar 23 vegades en 2.851 minuts, un gol cada 123,96 minuts. L'actual '9' culer va assistir fins a set cops els seus companys. Un total de 30 gols produïts per Lewandowski, és a dir, va participar en un gol cada 95,03 minuts.

Altres xifres de rècord

Luis Suárez va deixar empremta també a la seva primera temporada a la Lliga. 16 gols en 2.179 minuts. L'uruguaià va començar el curs sancionat i, tot i això, va anotar un gol cada 136,19 minuts. Comptant també les 14 assistències en Lliga, el '9' blaugrana va generar un gol cada 72,63 minuts. Registres a l'altura de molt pocs.

Recentment, també destaquen els registres de Pierre-Emerick Aubameyang. El davanter gabonès va arribar també al mercat d'hivern del curs 2021/22 i en 1.092 minuts, distribuïts en 17 partits, va celebrar gol fins a 11 vegades. Un gol cada 99,27 minuts. El '25' va causar un gran impacte en el joc de Xavi Hernández i va deixar un grat record per a l'aficionat blaugrana. Si se suma la seva assistència també a la Lliga, Aubameyang va participar en un gol cada 91 minuts.

Un altre atacant que va aprofitar molt bé els seus minuts als terrenys de joc va ser Luuk de Jong, que en 602 minuts (21 partits) va marcar fins a sis gols. Això seria equivalent a un gol cada 107 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut