Xavi:

Xavi: "Em quedo amb la reacció de l'equip"

El tècnic blaugrana s'ha mostrat orgullós dels seus jugadors i ha vist una millora en el joc, tant en defensa com en atac

El FC Barcelona ha guanyat per la mínima l'Osasuna en un duel que ha decidit Vitor Roque. El davanter brasiler ha marcat el seu primer gol amb la samarreta blaugrana i ha fet rugir l'Estadi Olímpic Lluís Companys per primera vegada des de la seva arribada al Barça.

 

Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior al duel a Montjuïc, s'ha mostrat content amb la reacció de l'equip després de la desfeta contra el Vila-real: "Hem evolucionat molt bé en defensa i en atac. Ens ha faltat més circulació, però hem generat i estic content. L'equip ha reaccionat, que era el més important, i hem millorat en el joc". Tot i això, el tècnic egarenc ha assenyalat els punts dèbils: "Hem de millorar futbolísticament, sobretot buscant trencar les línies".

El debut golejador de Vitor Roque

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt orgullós del brasiler: "Vitor Roque està radiant i feliç, ha sigut una de les notes positives. Estic molt feliç per ell, ha tingut ocasions en els últims partits i no ha estat encertat, i avui per fi ha marcat. Treballa molt, va en profunditat... Ens donarà moltes coses. Aquest gol li anirà molt bé per a la confiança".

Xavi remarca la unió del barcelonisme

Com a la prèvia del partit contra l'Osasuna, Xavi ha tornat a remarcar la importància que té la unió del barcelonisme: "La intensitat és molt bona, no només dels jugadors, sinó també de l'afició. Avui han tornat a estar de 10. Necessitem aquesta unió del barcelonisme per acabar bé la temporada. L'afició ens ha donat suport sempre i necessitem això per lluitar a la Lliga i a la Champions. Aquest és el camí, és una reacció molt bona per al Barça".

La lesió de Ferran

La notícia negativa del partit ha sigut la lesió de Ferran Torres, i és que el davanter s'ha retirat al cap de sis minuts del terreny de joc. L'entrenador blaugrana ha lamentat la lesió del valencià: "Està trist, estava en un molt bon moment de forma, estava molt positiu a nivell mental, però això et pot passar en el pitjor moment". A més, Xavi ha volgut remarcar la duresa del calendari i que en aquest mes de gener s'han jugat la majoria dels partits fora de casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut