Xavi:

Xavi: "És un moment difícil, però necessitem la unió del barcelonisme"

El tècnic culer, que va anunciar dissabte passat que el proper 30 de juny deixarà de ser entrenador del Barça, s'ha mostrat agraït amb les mostres de suport rebudes i espera que l'anunci serveixi per "fer un pas endavant"

"És important la unitat. No són moments fàcils, però necessitem que el barcelonisme estigui unit. M'agradaria destacar la reacció que ha tingut l'afició i el vestidor després de l'anunci. Han estat bestials les mostres d'estima que he rebut", ha dit Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Osasuna, que serà el primer després que el tècnic anunciés que el proper 30 de juny deixarà de ser entrenador del Barça. 

"M'han sorprès els missatges, les trucades... en el dia a dia molts dels meus futbolistes han vingut a parlar amb mi i molts m'han emocionat. Em quedo amb la qualitat humana", ha assegurat, a banda d'afegir: "El meu anunci està pensat per fer créixer l'equip, perquè entre tots fem un pas endavant".

I és que Xavi ha comentat que espera que a partir d'ara la tensió desaparegui i que "la reacció dels futbolistes sigui la que ha de ser al camp, perquè depenem moltíssim que ells estiguin inspirats". "Ens hi juguem molt, acabar el millor possible a la Lliga i competir a la Champions. Segueixo amb la màxima il·lusió. M'he alliberat. Donaré un plus extra perquè funcioni", ha volgut deixar clar. 

Però, a banda de parlar sobre la seva situació com a entrenador, Xavi també ha elogiat el rival que arribarà aquest dimecres a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, l'Osasuna: "És una roca defensivament, amb futbol directe, i treballa molt bé. Costarà, perquè és un equip amb ànima". 

A més, també ha fet un repàs dels lesionats culers. Ha explicat que Andreas Christensen "està fent un esforç brutal" i que, tot i que té moltes molèsties, "en principi estarà disponible per demà". Iñigo Martínez, per la seva part, sembla que "estarà per al proper partit", contra l'Alabès, mentre que Ter Stegen "podria tornar contra el Granada".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut